Tennisvereniging De Hulk viert 25-jarig bestaan

ingevoerd op 31-12-2006

Op 15 december 2007 bestaat Tennisvereniging de Hulk 25 jaar. De vereniging werd 25 jaar geleden opgericht door bewoners uit de Grote Waal die in hun wijk tennisfaciliteiten misten. Tennis was destijds sterk in opkomst en de reeds bestaande verenigingen konden niet voldoen aan de vraag en hadden forse wachtlijsten.
 
De nieuwe vereniging startte met 200 leden en huurde de 2 in het Dwaalpark aanwezige betonbanen met het Theehuisje van de Gemeente Hoorn. Na privatisering van het complex is TV de Hulk inmiddels uitgegroeid tot een gezonde vereniging met ruim 500 leden. De accommodatie bestaat nu uit 5 (verlichte) kunstgrasbanen, 1 minibaan, een oefenkooi en een modern clubhuis.

Het ligt in de bedoeling dit 25 jarig jubileum uitgebreid te vieren. Daarvoor werd een speciale jubileumcommissie samengesteld. Deze zorgt niet alleen voor een goede invulling van de feestavond op 15 december 2007 maar draagt er ook zorg voor dat het 25 jarig bestaan als een “rode draad” door alle activiteiten in 2007 loopt.
Op 6 januari wordt spectaculair gestart met het “Goed het Nieuwe Jaar in Toernooi”. Dit evenement is voor zowel de jeugd-  als de seniorleden.

Andere evenementen waarbij de “rode draad” zichtbaar zal zijn: de clubkampioenschappen en Het Open Theehuisje Toernooi eind juli/begin augustus. Daarnaast wordt nog gewerkt aan tennisclinics  en diverse andere activiteiten.
Eén van deze activiteiten is de “adoptie” tijdens het jubileumjaar van een nog nader te bepalen goed doel.