Twee aanhoudingen na mishandeling

ingevoerd op 5-1-2007

Op donderdagavond werden twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van mishandeling in een bedrijf aan De Compagnie in Zwaag. De verdachten, een 31-jarige man uit Grootebroek en een 25-jarige Medemblikker, werden kort nadat de mishandeling was gemeld aangehouden op de Factorij in Zwaag. Tegen de mannen is inmiddels aangifte gedaan omdat zij in het bedrijf de eigenaar met een kapot flesje in zijn nek hadden gestoken. Ook werd meubilair vernield.  Aan de mishandeling lag een meningsverschil met betrekking tot de gunning van werkzaamheden ten grondslag.

Beroving: politie zoekt getuigen

Op dinsdagmiddag werd een 53-jarige man uit Hoorn van zijn geld beroofd op de Slapershaven in Hoorn. De man liep hier aan het eind van de middag of het begin van de avond. Bij het bruggetje in de Slapershaven-Doelenkade kreeg hij plotseling een harde duw. Toen hij keek zag hij dat er drie jongens om hem heen stonden die zijn telefoon wilden hebben. Toen hij zei dat hij geen telefoon had, werd hij hard in zijn rug geschopt. Hierdoor kwam de man ten val. De overvallers roofden vervolgens de portemonnee uit zijn broekzak, haalden het geld er uit en gooiden de rest op de grond. Vervolgens gingen zij er vandoor. Het gaat om drie getinte jongens van ongeveer 15 a 16 jaar oud. Zij spraken gebroken Nederlands. De jongens droegen donkere jassen met dichtgesnoerde capuchons.
De politie in Hoorn zoekt getuigen van deze overval. De politie is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Belediging

Op vrijdagmorgen omstreeks 11.30 uur werd een 24-jarige man uit Hoorn aangehouden op de Maelsonstraat in Hoorn wegens belediging van een politiemedewerkster. Deze had gezien dat de man in een auto reed en niet handsfree aan het bellen was. Toen zij hem hierop aansprak werd de vrouw uitgescholden voor kankerhoer en kutwijf. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Reacties
Reactie: (jansen)
7-1-2007, 13:05
hehe het staat er eens bij drie mocro’s!

de laatste was er ook een waarschijnlijk.