Audities voor Theaterroute Hoorn 650

Acteurs en dansers m/v gezocht voor diverse theaterprojecten

Op zaterdag 27 januari a.s. vinden de audities plaats voor Theaterroute 2007. Iedereen van 15 jaar en ouder kan deelnemen aan de selectiedag. Er wordt gezocht naar enthousiaste acteurs, actrices, dansers en danseressen, waarbij ervaring van ondergeschikt belang is. De Theaterroute maakt deel uit van de festiviteiten rondom Hoorn 650 jaar en sluit de Theater Tien Daagse in september 2007 op spectaculaire wijze af.

Twaalf theatermakers stellen een anderhalf uur durende route samen, waarbij het publiek langs een twaalftal  korte theatervoorstellingen wordt geleid. De stad Hoorn staat in elke voorstelling centraal.

De voorstellingen
Twaalf theatermakers hebben zich laten inspireren door de stad Hoorn. Haar straten, haar bewoners, de geschiedenis en het water, allerlei elementen van Hoorn komen terug in de verschillende producties: Fysiek theater met slapstick, locatietheater, M2 (vierkante meter) Theater, Monologen, Dansen aan Zee, Watertheater en Dansen op tafel. Meer informatie over de inhoud van de verschillende voorstellingen is op de website van Theatergroep Het Gezelschap terug te vinden.

De selectiedag
Op zaterdag 27 januari zal van 11.00 – 15.00 uur een selectie plaatsvinden in De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7a te Hoorn. De theatermakers zullen hun ideeën presenteren. De auditanten kunnen twee voorstellingen kiezen waarvoor zij auditie willen doen. De selectie bestaat uit een korte workshop waarin zowel de auditant als de theatermaker elkaar beter kunnen leren kennen. De repetities voor de meeste voorstellingen beginnen in februari en de auditant krijgt persoonlijk bericht als hij of zij is uitgekozen. Het repetitieschema en meer informatie is terug te vinden op www.theatergroephetgezelschap.nl. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via email: Annemarie.bakker@theatergroephetgezelschap.nl of telefonisch via 06 285 99 674. Indien de auditie voor een potentiële deelnemer niet op een geschikt moment valt, kan hij of zij ook met Annemarie Bakker contact opnemen om de mogelijkheden van latere instroming door te spreken.