Concert Jan Smit in Hoorn uitverkocht

In 4 dagen uitverkocht

Alle vijfduizend kaartjes die sinds zaterdagmiddag te koop waren voor het concert dat Jan Smit op 30 juni in Hoorn geeft zijn verkocht. De organisatie laat weten dat er nergens meer kaarten te koop zijn. In slechts 4,5 dag gingen alle 5000 kaarten over de toonbank.

Kees Verbeek, één van de organisatoren en directeur van reclameburo Abovo, is zeer tevreden over de belangstelling: ”We hadden gehoopt na het weekend 1000 kaarten te hebben verkocht, maar dit is natuurlijk prachtig. En we hebben eigenlijk alleen in de regio reclame gemaakt dus de bezoekers komen vooral uit de buurt.” Op de vraag of een tweede concert tot de mogelijkheden behoort, wil hij nog niet ingaan: ”Eerst maar eens afwachten hoe dit doorzet.”

Op de gevel van het kantoor van reclameburo Abovo maakt men reclame voor het concert. De ramen van het gebouw op de hoek Keern/Provincialeweg in Hoorn zijn afgeplakt met een letter als uitsparing. Als ’s avonds de lampen aangaan valt te lezen: www.jansmitinhoorn.nl

De organisatie van het evenement is in handen van Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek van media- en reclamebureau ABOVO Media uit Hoorn en Rob Ursem van de Ursem Bouwgroep uit Wognum. Op zaterdag 30 juni 2007 zal het evenement plaatsvinden in een grote circustent die 3 maanden lang op het Pelmolenpad zal staan voor diverse evenementen in het kader van Hoorn 650. Op deze dag zal de tent om 18.00 uur open gaan. Om 20.00 uur start het voorprogramma met Nick & Simon. Rond 20.45 uur zal dan het Live Concert van Jan Smit beginnen. Dit duurt (inclusief een korte pauze) tot ongeveer 23.00 uur. Hierna volgt er nog een surprise act. Om 01.00 is het feest afgelopen.


Reacties
Reactie: (wel vriendin van Jan Smit)
31-1-2007, 06:47
Geweldig dat jullie Jan 2.5 uur hebben vast gelegd voor een optreden. Wij dachten er ook naar toe te gaan, maar het word toch een duur kosten plaatje voor als je niet uit de buurt komt.
Maar jullie zullen genieten van een top optreden van Jan. Ik wens iedereen al heel veel plezier.

Reactie: (Geen vrienden van Jan Smit)
30-1-2007, 23:15
Wat heeft dit in ’s hemelsnaam met het 650-jarig bestaan van Hoorn te maken? Jan Smit treedt overal in het land op, dus ik snap niet waarom Hoorn’650 het idee heeft een uniek, met de historie van Hoorn verbonden evenement heeft binnengehaald.
En voor 28,50 (exclusief reserveringskosten) kan iedere inwoner daarbij zijn, hoera! Wat een jubeljaar, ik ben benieuwd wat voor portemonnee-onvriendelijke producties de Stichting ons nog meer gaat presenteren, met de tonnen subsidie die haar zijn toebedeeld...