Overval op supermarkt in Hoorn

ingevoerd op 30-1-2007

Op dinsdagmorgen omstreeks 06.50 uur werd een supermarkt in De Huesmolen in Hoorn overvallen door drie personen. Toen de twee personeelsleden een roldeur opende van een magazijn om afgeleverd brood binnen te halen, kwamen er drie gemaskerde personen binnen. Een van deze mannen bleek een vuurwapen bij zich te hebben waarmee het personeel werd bedreigd. Zij namen een nog onbekend geldbedrag mee dat bedoeld was als startbedrag voor de kassa’s.

De verdachten vertrokken vervolgens uit de winkel. Het is onbekend of zij bij hun vlucht gebruik hebben gemaakt van een voertuig. De mannen waren tijdens de overval alle drie voorzien van een bivakmuts.
De politie zoekt eventuele getuigen van de overval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (Onno)
2-2-2007, 20:50
@cobus het zal er waarschijnlijk wel op uitdraaien dat het publiek op eigen kosten naar Doetincem mag afreizen en daar zelf de agent gaan uithangen want onze jongens en meiden durven/kunnen dat niet en zullen ongetwijfeld weer onze hulp inroepen...waar betalen wij die gasten in hemelsnaam nog voor??

Reactie: (Cobus)
2-2-2007, 15:54
Misschien kunnen ze kijken naar overeenkomsten met een overval van de Lidl in Doetinchem
van November 2006. Ook hiet ging het om 3 daders, mischien zijn er meer overeenkomsten. Hier zullen ze toch wel ff naar kijken?? Toch??

Reactie: (Huesje)
31-1-2007, 13:50
Er zijn twee supermarkten in de Huesmolen, lijkt me wel nuttig te melden dan het hier om de lidl gaat.

Reactie: (Onno)
30-1-2007, 20:10
Zo dicht bij het buro een overval plegen en dan nog uit handen weten te blijven van de blauwhemden...sterk staaltje, of waren de heren dames niet bij machte om snel en adequaat te reageren?? Daarom hebben zij vast onze hulp0 weer nodig... ik weet wel dat ik het niet was omdat ik op dat moment op de A7 reed om op een eerlijke manier mijn geld te gaan verdienen..