Nog enkele kaarten voor Westfries Ondernemersgala

ingevoerd op 31-1-2007

Op donderdag 15 februari 2007 vindt al weer de zestiende editie van het Westfries Ondernemersgala plaats in Schouwburg Het Park te Hoorn. Deze drukbezochte avond is een niet te missen netwerkevenement voor iedere ondernemer en bestuurder die iets met Westfriesland te maken heeft.

Al een aantal jaren is het gala volledig uitverkocht en ook voor deze editie zijn er nu nog maar enkele kaarten beschikbaar.

De avond draait om de vraag welk aanstormend talent zich dit jaar Westfriese Runner Up mag noemen en welke gevestigde onderneming de eretitel “Westfriese Onderneming van het jaar” mag gaan dragen. De presentatie van de avond is in handen van Lucille Werner. De Westfriesland Méér prijs wordt uitgereikt door Tom van ’t Hek. Zangeres Trijntje Oosterhuis zal een spetterend optreden verzorgen. Al met al genoeg ingrediënten voor een geslaagde avond.

Heeft u nog geen kaarten maar wilt u ook aanwezig zijn bij het Westfries Ondernemersgala? Kaarten à € 25,- zijn te verkrijgen via Au Boulot Coördinatie, telefoonnummer 0228-322524 of per mail:
info@au-boulot.nl