EXTRA CONCERT “JAN SMIT LIVE IN HOORN” OP ZONDAG 1 JULI!

1e concert in 4 dagen uitverkocht!!

Op zondag 1 juli zal er een extra live concert van Jan Smit met z’n complete band plaatsvinden. Ook op deze dag treedt Jan Smit weer 2,5 uur op. De 5.000 kaarten voor het 1e concert op zaterdag waren in 4 dagen tijd compleet uitverkocht. Het voorprogramma wordt wederom verzorgd door de vrienden van Jan Smit “Nick & Simon”. Het concert op zondag start 2 uur eerder, om 18.00 uur is de aanvang.
 
Het leek maar om 1 ding te gaan, deze week in Hoorn: Jan Smit. Niet zo heel gek als je bedenkt dat Jan Smit in 2007 slechts 2 live concerten geeft in de provincie Noord-Holland. Toch verwacht de organisatie veel mensen uit Hoorn en de directe omgeving. De promotie heeft namelijk vooral plaatsgevonden in West-Friesland. Verder is het concert via diverse websites gecommuniceerd. De website www.jansmitinhoorn.nl heeft in 4 dagen tijd zo’n 2.500 unieke bezoekers gehad, mede door de opvallende gevelreclame aan de lange zijde van het kantoorpand van ABOVO Media aan het Keern.

Toen op woensdagochtend alle kaarten uitverkocht waren, is de organisatie direct in actie gekomen. Alle belanghebbenden moesten snel schakelen en dat is gelukt. Dezelfde middag kon op het kantoor van Jan Smit in Volendam een gesprek plaatsvinden met Jaap Buis en George The, de managers van Jan Smit. Na gesprekken op woensdag en donderdag met de stichting Hoorn 650, de gemeente Hoorn, de beveiliging, politie en brandweer kon op donderdagavond het contract getekend worden.

Hiermee komt de organisatie, bestaande uit Marinus Zoutendijk, Kees Verbeek en Rob Ursem tegemoet aan de wens van vele teleurgestelde fans. De kantoren van reclamebureau ABOVO Media en de Ursem Bouwgroep zijn vanaf woensdag plat gebeld en gemaild met vragen van mensen die te laat waren met het kopen van een kaartje.

Op zondag 1 juli 2007 zal het evenement plaatsvinden in de grote circustent die 3 maanden lang op het Pelmolenpad zal staan voor diverse evenementen in het kader van Hoorn 650. Op deze dag zal de tent om 16.30 uur open gaan. Om 18.00 uur start het voorprogramma met Nick & Simon. Rond 18.45 uur zal dan het Live Concert van Jan Smit beginnen. Dit duurt (inclusief een korte pauze) tot ongeveer 21.00 uur. Hierna gaat het feest nog even door. Om 23.00 uur is het feest afgelopen.

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf zaterdag 3 februari te verkrijgen bij alle Ticket Box vestigingen, via www.ticketbox.nl en via het call center 0900-9393 (45cent p/m). De kaarten kosten € 28,50,- (excl. boekingskosten) in de voorverkoop. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jansmitinhoorn.nl.