Nu ook Hoorn 650 T-shirts

ingevoerd op 12-2-2007

Wie wil bijdragen aan de feestelijke stemming tijdens het jaar dat Hoorn 650 jaar stadsrechten viert, hoeft niet al te ingewikkeld te doen. Er zijn namelijk speciale Hoorn 650 jaar T-shirts ontwikkeld die voor een klein prijsje in een aantal geselecteerde winkels en horecagelegenheden te koop zijn. Met zo’n shirt kan iedereen laten zien dat hij of zij de stad een warm hart toedraagt.

Hét moment om een Hoorn 650 jaar T-shirt aan te trekken, is natuurlijk tijdens één van de vele evenementen die gedurende het jubileumjaar georganiseerd worden. Maar volgens Frank Ootes van Van Soelen Evenementen, het bedrijf dat het initiatief ontwikkelde, zullen veel mensen het shirt ook als souvenir aanschaffen. ‘Het zijn mooie, hippe shirts, waarmee je ook prima voor de dag komt als Hoorn 651 jaar of langer bestaat. En omdat het een éénmalige productie is, is het een uniek aandenken aan het feestjaar.’

Slogans
De hippe dames- en herenuitvoeringen van de shirts zijn dan ook van prima kwaliteit en het ontwerp is modern en strak: zwart, slim-fited met een mooie zilveren illustratie en een bijpassende slogan. Daarin is het woord Hoorn op een ludieke manier verwerkt. De drie slogans zijn; Laat je Hoorn, Wij Hoorn bij elkaar en I’m so Hoorny!

Volgens Frank Ootes zijn de shirts een vrolijke bijdrage aan het feestjaar waar iedereen wat aan heeft. ‘Het zou natuurlijk prachtig zijn als zoveel mogelijk mensen tijdens evenementen in de shirts rondlopen. En de shirtkeuze van mensen zegt natuurlijk ook al wat over hun persoonlijkheid; dat kan nog wel eens tot openbaringen leiden...’

Onmisbaar dus eigenlijk, zo’n shirt tijdens het jubileumjaar. Ze zijn in een aantal geselecteerde winkels en horecagelegenheden te koop. De verkooppunten zullen binnenkort vermeld worden op www.hoorn650.nl, maar een e-mail naar frank@vansoelen.nl levert ook de benodigde informatie op. Wilt u ook fungeren als verkooppunt vraag dan snel meer informatie aan via bovenstaand e-mailadres.