Olog Popov in Hoorn 650!

ingevoerd op 6-3-2007

De wereldberoemde clown Oleg Popov zal van 25 april tot en met 2 mei optreden in het Wereldcircus Hoorn650. Oleg Popov heeft de hoogste onderscheiding in de circuswereld ontvangen, de Gouden Clown van het Circusfestival van Monte Carlo. Oleg Popov wordt daarmee toegevoegd aan een groot aantal circussterren die ter gelegenheid van het 650-jarig bestaan van de stad Hoorn meewerken aan de speciale voorstelling ‘Wereldcircus Hoorn650’.
 
In deze voorstellingen keert de voormalig televisiester Martin Brozius terug met zijn legendarische spelshow Ren je Rot. Daarnaast zijn er tal van wereldattracties op circusgebied te zien, zoals de Atlas- en Berberleeuwen van Catharina Gasser uit Zwitserland, de motorensensatie Globe of Death uit Brazilië en de hilarische Armeense CHARLIE CHAPLIN, het verbluffende evenbeeld van de grootste filmclown ooit.   
 
Voorzitter Dick Louwman van de stichting Hoorn 650 jaar is verheugd over de komst van Popov: “Ik heb Popov onlangs zelf zien optreden en heb grote bewondering voor de wijze waarop hij op zijn leeftijd het publiek weet te boeien. De komst van deze internationale ster geeft extra luister aan dit grote feestjaar voor Hoorn. We heten Oleg en zijn vrouw Gabrielle dan ook van harte welkom in onze stad.” 
 
Oleg Popov zal dit jaar in Nederland alleen te zien zijn in Hoorn en Eindhoven,
 
De kaartverkoop is vrijdag 2 maart gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketservice.nl, bij de VVV in Hoorn en kunnen besteld worden per e-mail via staatscircus@mediapunt.nl .