Twee jongens van 13 in Hoorn betrapt in gestolen busje

ingevoerd op 4-4-2007

Op dinsdagavond omstreeks 20.30 uur zag de politie een bestelauto rijden over de Drieboomlaan en de Liornestraat in Hoorn. De bus had een snelheid van ongeveer 80 km per uur. Na de bus gevolgd te hebben kon deze op de Bontekoestraat aan de kant worden gezet. Achter het stuur zat een 13-jarige jongen uit Zwaag. Naast hem zat een eveneens 13-jarige jongen uit Alkmaar.

Bij controle bleek de bestelbus, een Volkswagen LT35, in de nacht van 27 op 28 maart te zijn gestolen vanaf een terrein bij een bedrijf aan de Dr.C.J.K. van Aalstweg in Hoorn. Beide jongens werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Uit het verhoor zal moeten worden vastgesteld of de jongens ook verantwoordelijk zijn voor diefstal of heling van de bestelauto.

Reacties
Reactie: (Stoned)
9-4-2007, 22:45
In dit land mag ook niets. Niets eens op je dertiende in een bestelbusje rijden. Het lijkt wel een dictatuur.

Reactie: (Nick)
6-4-2007, 23:07
13 Jaar!
Dat kan mischien met ouders erbij in een trekker op een weiland, maar 80 km/u in Hoorn?! Die koters hadden zeker te veel breezertjes op ofzo want ik was op m’n 13de zelfs slim genoeg zoiets stoms wel te laten. (nu 17 en hopelijk kan ik op m’n 18de op een legale manier door Hoorn rijden)

Reactie: (Dirk)
6-4-2007, 18:13
He die Robbie, ik ben pas negentien. Maar ik erger me zo aan het taalgebruik hier. Het lijkt wel of nauwelijks iemand nog nederlands kan schrijven en lezen doen ze helemaal al niet want lage driften zorgen voor emotionele reacties die totaal niet slaan op hetgeen een ander weer schrijft. O ja Robbie, het is oude lul. Pijn doet auw (spreektaal) en oud is niet ouw.

Reactie: (Anita)
6-4-2007, 10:29
Beter een ouwe lul als die breezahhs die hier nu steeds deze site bevuilen met hun ermbarmelijk Nederlands en die acties als deze stoer vinden.

En ik ben nog steeds jong. Hier een negatieve mening over hebben is niet leeftijdgebonden ;)

Reactie: (Onno)
5-4-2007, 11:49
Ohwjee, de kids hebben deze site gevonden. Nu gaan we het beleven hoor, hoe stoer je bent om met een gestolen busje door Hoorn heen te crossen, en wat nu als deze "stoere’ knaapjes een stopteken hadden genegeerd en tegen een boom waren aan gereden, zijn zij dan nog ’ de bom’ of, net als Quintus (rust zacht) gewoon hartstikke morsdood?? Nee het is triest gesteld et de jeugd vandaag de dag!

Reactie: (karel)
5-4-2007, 10:08
Nee, echt een probleemgeval die niet de mentale kracht heeft om niet aan z’n "stoerheidsdrang" tegenover z’n vriendje(s) toe te geven.......
Een watje dus die niet z’n eigen koers vaart maar zich laat besturen door z’n omgeving.
En wat voor opvoeding heeft zo’n jochie, of heeft ie een bepaalde stoornis tussen de oortjes?

Reactie: (Hoorn)
5-4-2007, 01:07
Die jongen die het gedurft heeft is echt de bom. Echte kerel met zware balle!!!Dat hij het gedurft heeft.