Verdachte schietpartij Kerkplein Hoorn opgepakt

ingevoerd op 13-4-2007

De 21 jarige verdachte van de schietpartij aan het Kerkplein is in Leeuwarden opgepakt. Hij is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en  wordt verdacht van betrokkenheid bij een bloedige schietpartij op het Kerkplein in Hoorn waarbij 2 Hoornse broers zwaar gewond raakten. Er waren al tien aanhoudingen verricht, zeven mannen zitten nog vast.

Een foto van deze man werd in de media getoond. De politie wilde de Hoornaar persé oppakken, omdat hij vuurwapengevaarlijk is. Een de twee broers is nog steeds zwaar gewond, hoewel hij niet meer in levensgevaar is.


Reacties
Reactie: (Mustafa)
15-4-2007, 22:48
Gelukkig heb ik nooit gezegd dat ik geen enkele spelfout maak. Het enige waar ik je op wilde wijzen was dat als je andere gaat verbeteren je het zelf dan helemaal perfect moet doen. Als je Dan in het derde woord al 2 fouten maakt... nederlands... Zonder hoofdletter en zonder e aan het einde.... Tja.... Daar wordt verder met geen woord meer over gesproken... En Onno... Beetje mensen gaan uitschelden voor een of andere gebruiker... Dat maakt je in ieder geval niet de slimste....


Verder ga ik me niet meer verlagen tot jouw niveau...

Reactie: (a. de lange)
15-4-2007, 22:01
De taalpuristen hebben natuurlijk wel een punt. Als je reageert op een artikel moet je dat zo zuiver mogelijk willen doen, net als vroeger in de klas bij meester Piet en juf Petronella. Als je er een potje van maakt of er anderszins met de pet naar gooit, komt de boodschap niet over of wordt de boodschapper niet serieus genomen. Zo simpel is dat. Dus iedereen op bijles bij meester Onno of hoe die toevallige passant ook moge heten.

Reactie: (Jenni)
15-4-2007, 21:15
Aangezien het tegenwoordig trend schijnt te zijn om bij een groot aantal artikelen van deze site een discussie te ontkentenen over taalgebruik, zou de redactie misschien eens kunnen overwegen om de reageer-optie achterwege te laten. Ik vind dergelijke nutteloze discussies die allang niet meer over desbetreffend artikel gaan veel irritanter dan de taalfouten an sich.


Reactie: (Onno)
15-4-2007, 20:42
Wat een bijval met betrekking tot de Nederlandsche taal...dank u!

Mustafa zegt al genoeg over het niveau van de bezoekers der coffeeshop, en dat wordt mijn/onze toekomst??

Ben blij dat mijn kinderen wel de opleiding hebben afgemaakt en nu een baan hebben. Zal voor al deze THC-gebruikers weleens erg moeilijk kunnen gaan worden om binnen niet al te lange tijd hun eigen naam foutloos te kunnen spellen.

Reactie: (marten)
15-4-2007, 18:45
Mustafa heeft weer op onze toevallige passant en alle andere zelfgenoegzame heikneuters voor dat hij in woord en geschrift tweetalig is.

Reactie: (toevallige passant)
15-4-2007, 17:46
Ook jou even helpen, Mustafa;-

- Als je zo nodig andere in =
Als je zonodig (=aan elkaar); anderen (=andere + n); in (=met). Geweldig, om trots op te zijn.
In een kleine zin van 6 woorden, 3 fouten. Goede score Mustafa. En je derde woord = jouw derde woord (bezittelijk voornaamwoord ; zegt je dat misschien iets ?). De rest heb ik maar overgeslagen. Toch ook jij terug naar de kleuterschool Mustafa.

Reactie: (Mustafa)
15-4-2007, 16:11
Als je zo nodig andere in hun Nederlandse taal wilt corrigeren zou ik als ik jou was eerst ook even naar je eigen taal kijken. Bij je derde woord ga je al de fout in.... Verbeter de wereld, begin bij jezelf.....

Reactie: (toevallige passant)
15-4-2007, 14:35
Even je nederlands taal corrigeren, staat zo dom zo en hoewel je dat ongetwijfeld zult zijn wil ik je toch dan nog maar wat les in de nederlandse taal meegeven.

1. maar voor een watje als jij heb =
maar voor een watje als jij bent

2. onbewoont eiland verhuisen =
onbewoond eiland verhuizen

Zo nu staat het wat voor wat betreft de nederlandse taal wat beter en mocht je meer hulp nodig hebben bij je verdere ontwikkeling, op welk gebied dan ook, mag je het gerust zeggen.

Je hoeft je echt niet voor je domheid te schamen knul. Als je wilt kun je je best nog enigzins ontwikkelen. Kosten een beetje leren maar. Tja, helaas zal je daar geen tijd voor hebben door het gehang in de coffeeshop. Dus toch maar die hamer op je kop slaan.

Reactie: (aan een toevallige passant)
15-4-2007, 11:15
jij blijkt het ook te zijnlees je eigen zin maar . maar voor een watje als jij heb ik je zin maar gekopiert en geplakt >>>>Nu ben je gewoon een anoniem watje.<<<<

p.s je bent eenzielig kereltje ga samen met kneuzje onno naar een onbewoont eiland verhuisen

Reactie: (toevallige passant)
14-4-2007, 21:54
De bijdrage van "aan sukkelige Onno" is wel weer leuk. Beetje lange naam, maar ja, als je het iq van een mug hebt valt het niet mee iets spitsvondig te vinden. Dat al die mafkezen elkaar afschieten maakt mij verder niet uit. lleen ik zat rustig in een nabij gelegen horeca gelegenheid (nee geen coffeeshop, heb ik niet nodig om me goed t e kunnen voelen). Tuurlijk kan het overal gebeuren mijnheer - aan sukkelige Onno-, alleen is het gebleken dat de zaak toch een aan bepaalde middelen gerelateerde achtergrond heeft. En ik vind het minder om midden tussen een paar mafkezen, waar jij gezien je reactie ook bijhoort, te belanden en het slachtoffer geworden. Wil je stoned worden ? Pak een hamer en sla ermee op je botte hersens, zie je de wereld ook anders, Bijkomend voordeel is dat je je wat langer rustig blijft voelen dan als je die troep gebruikt. En schei nu toch eens uit met dat geklets dat de coffeeshops in de binnenstad van Hoorn geen overlast geven. Dat is aantoonbaar wel zo. Ga lekker naar Afghanistan, jointjes genoeg om te roken daar en ben je nog stoer ook. Nu ben je gewoon een anoniem watje.

Reactie: (Onno)
14-4-2007, 14:03
Ikke wel, en dat is mijn goedrecht. Dat de coffeeshop er niets van doen heeft wil ik zeker ter discussie stellen, iedere coffeeshop trekt gespuis aan en deze shop bevindt zich in een wel druk straatje dus er valt zeker wel iets te verbeteren, dat er mensen zijn die hun hersencellen willen vernietigen is hun goed recht, maar als ik op het terras van "T Kroegie zit en de godganse tijd lastiggevallen wordt door scooterteroristen of anderzins gespuis, dan gaan mijn nekharen wel degelijk overeind staan..

ik laat een ieder in zijn waarde en trek ook zeker geen voorbarige conclusies maar zou het een wijs besluit vinden van de gemeenteraad om de coffeshops te verplaatsen naar de directe omgeving van het politieburo zodat die minderjarigen weer normaal naar school gaan in plaats de gehele dag voor de deur te hangen bij het keteltje. En voor je daar weer over begint, ook ik heb regelmatig een jointje gerookt maar altijd zonder overlast te veroorzaken voor anderen..Iets wat voor deze toko niet opgaat.

Reactie: (aan sukkelige onno)
14-4-2007, 12:36
nogmaals de coffeeshop heeft hier niets mee te maken dat het voor de shop gebeurd is is een beetje jammer het had ook voor het veerhuis kunnen gebeuren of voor je eigen huis als de gebroeders daar waren geweest en dat je een hekel heb aan coffeeshops is tot daar aan toe maar betrek niet steeds de coffeeshops er bij want niet alleen junken en ander gespuis komt er een jointje halen maar ook mensen die een goede baan hebben komen er ook en ja onno ik gebruik geen hoofdletters of commas in een forum

Reactie: (Onno)
13-4-2007, 19:16
Zal wel weer met een sisser aflopen, meneer heeft een slechte jeugd gehad...

zolang hij ’verdachte’ is heeft ie het voordeel van de twijfel maar als zijn schuld vast komt te staan, geef hem dan maar aan de familie van de jongens die hij zonodig moest neerknallen, die zullen vast wel raad weten met dit soort gastjes, ons justitiële apparaat is daar veel te soft voor..

Een reden temeer om die coffeshops dicht te timmeren, te verplaatsen naar een container naast het politieburo, en het liefst aan de kant van het gemeentehuis zodat die fucking ambtenaren eens zien dat er geen overlast wordt veroorzaakt..

Reactie: (s.hopman)
13-4-2007, 19:00
Julien zal het wel jammer vinden dat hij een tijdje niet meer reizen kan.