Hoorn wil 2 Thaise massagesalons sluiten

ingevoerd op 19-4-2007

Het College van B&W wil twee Thaise massagesalons sluiten. Het gaat om een salon aan het Hoefblad en een aan de Dovenetel. Onder meer op internet worden de massages aangeboden. Met een zogenaamde dwangsombeschikking wil Hoorn een einde aan de activiteiten maken. Inmiddels is de salon op het Hoefblad al gesloten.

Op Internet zijn advertenties te vinden voor ”Traditionele Thaise Massage en Voetmassage”. Verder staat er dat er
Thaise en Hollandse dames aanwezig zijn. Ook in het Noord-Hollands Dagblad werd voor de salons geadverteerd. Uit de advertenties en commentaren op Internet blijkt duidelijk dat de activiteiten niet tot alleen de traditionele Thaise massage beperkt bleven.

Indien twee weken na verzending van de ontwerp-dwangsom-beschikkingen de salons nog open zijn, worden de definitieve dwangsombeschikkingen uitgevaardigd, aldus een verslag van een vergadering van het College van B&W.

Reacties
Reactie: (dikke d)
27-7-2011, 13:34
is er nog een thaise masage salon in hoorn?

Reactie: (Lilian)
23-4-2007, 13:17
Raar dat er nog 2 weken gewacht moet worden. Iets is strafbaar of niet. zo ja sluiten die tent, zo nee niet mee bemoeien. Dit is halfslachtig.

Reactie: (Etterbakje)
22-4-2007, 10:59
Hoorn moet je voelen, geen Thailand dus!

Reactie: (Huesje)
20-4-2007, 13:15
Ik zie dat het nieuwsbericht inmiddels is aangepast na wat kritiek mijnerzijds (welke is verwijderd) vanwege het ontbreken wáárom die salons dicht moeten. Maar waarom in godsnaam die foto? Wat een ’fijne’ illustratie om het nieuws op te ’leuken.’ Weet je veel wat voor drama’s hier achter schuilen, bah!

Reactie: (dom)
20-4-2007, 09:30
Hoorn moet je voelen?