Presentaties bij commissie-vergadering

ingevoerd op 23-4-2007

Voorafgaand aan de commissievergadering van 24 april vindt om 19.30 uur in het stadhuis ‘de stand’ plaats. Hierbij wordt de gelegenheid geboden een presentatie voor raads- en commissieleden te verzorgen. Voor 24 april staan presentaties over MEE Noordwest-Holland en het beleidsplan van de Hoornse Ondernemers Federatie op het programma.
 
MEE Noordwest-Holland  is een organisatie die deskundige hulp biedt aan mensen met een handicap, functiebeperking of chronische ziekte op alle gebieden van het dagelijks leven.

Naast een presentatie van deze organisatie, presenteert de Hoornse Ondernemers Federatie haar beleidsplan. Dit plan gaat onder andere over ondertunneling van het spoor bij het Dampten, uitbouw van bedrijventerreinen, uitbreiding van het Runshoppingcentre en versterking van de centrumfunctie van Hoorn.

De presentaties vinden plaats in het vergadercentrum van het stadhuis.

Elke maand vindt voorafgaand aan een van de commissievergaderingen tussen 19.30 en 20.00 uur ‘de stand’ plaats. Organisaties, instellingen, vakafdelingen van de gemeente, bewoners en dergelijke kunnen een presentatie geven over een onderwerp dat de raad aangaat. Hierbij kan het gaan om een presentatie van een idee, project of visie over een politiek of actueel onderwerp. Op deze manier kan steun verworven worden van raadsleden of hun fracties. Op www.hoorn.nl en de informatiepagina’s van de gemeente in het Westfries Weekblad staat wanneer ‘de stand’ plaatsvindt. Als men een presentatie wil geven, is aanmelding mogelijk bij de griffie onder vermelding van het onderwerp. Dit kan telefonisch via (0229) 25 22 28 of per e-mail: griffie@hoorn.nl. Via de griffie is het mogelijk voor de presentatie een beamer, laptop en eventuele andere materialen te regelen.