CH!PZ bezoekt Hoornse scholen

ingevoerd op 28-4-2007

In het kader van de eerste theatertour van CH!PZ Past: Present: Future  brengt CH!PZ op maandag 7 mei 2007 een bezoek aan de Jules Verneschool, Ichtus en De Zonnewijzer.

Er is niet zomaar gekozen voor Hoorn. Op 17 en 18 mei is de succesvolle groep in Theater ’t Park te bewonderen met hun unieke eerste theatertour. Na al een aantal voorstellingen achter de rug te hebben, is de theatershow van CH!PZ de komende tijd nog door het hele land te zien. Tijdens de show verbindt een spannend verhaal overbekende nummers als Cowboy, Waikiki Beach, 1001 Arabian Night en Gangstertown met elkaar.

De vier leden van CH!PZ zijn op 7 mei om 13.30 uur te bewonderen op de Jules Verneschool, daarna, om 14.00 uur, bezoeken ze de kinderen van Ichtus en tot slot komt De Zonnewijzer aan de beurt, om 14.30 uur.  De kinderen krijgen de gelegenheid om hun idolen vragen te stellen en wie weet zelfs een handtekening te bemachtigen!

Over de theatertour
De theatertour Past: Present: Future  is een spektakel vol zang en dans. In de videoclips van CH!PZ wordt altijd een spannend verhaal verteld, waarin het goede het kwade overwint. Ook in de anderhalf uur durende theatershow vertelt CH!PZ een boeiend verhaal. Met ondersteuning van vijf dansers, vele bekende -maar ook nieuwe- nummers en visuele effecten is deze theatershow een hele bijzondere belevenis. Zal CH!PZ overwinnen?

Over CH!PZ
CH!PZ bestaat uit Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n en is opgericht in 2003. Dat jaar was CH!PZ de enige popgroep met twee singles in de top tien van het Mega Top 100 jaaroverzicht. Ze ontvingen talrijke gouden en platina onderscheidingen. Dit jaar bracht CH!PZ ook twee singles uit, ’Gangstertown’ en ’One Day When I Grow Up’. Beiden kwamen binnen op nummer twee in de Mega Top 100. In totaal hebben zij al vijf nummer één hits op hun naam staan.

Reacties
Reactie: (Kees)
9-5-2007, 00:41
Maak je niet zo druk joh hendrik. Ik vind uberhaupt dat Hoorn 650 verboden moet worden voor alle binnenstads inwoners. Ga lekker op vakantie tijdens deze periode. Wij als buitenwijkers zullen bezit nemen van de stad.
Voor ons is er nooit wat. Jullie hebben al lol zat( coffeeshops, lallende jeugd, schietpartijen, verdwaalde geheel stoned zijnde dombo’s), gun ons ook een pleziertje.

Reactie: (Hendrik)
7-5-2007, 15:52
Beste Lilian
Ik als binnenstadsbewoner kom zeker niks te kort
en ik maak zelf toch geen gebruik van de festiviteiten omdat ik niet van plan ben om voor een stadsfeest entree kaarten e.d. te moeten kopen.Dit is tegen mijn principes.
Maar ik wil ff benadrukken dat er in de binnenstad ook plentie kinderen wonen die het ook wel leuk zouden vinden als er voor hun ook wel eens iets leuks word georganiseerd in hun eigen wijk en dat ze als er iets is, niet naar een buitenwijk hoeven zoals bij de vakantiespelen.

Reactie: (Lilian)
7-5-2007, 07:14
De festiviteiten zijn alleen voor de binnenstad bewoners bestemd? Daar heb ik niets van gelezen. Volgens mij is het feest voor heel Hoorn inclusief de buitenwijkers. Mijn dochter zit ook op school in een buitenwijk, waar Chipz dan niet komt maar het zij zo. Ze kunnen niet op 1 dag 25 scholen bezoeken.
Daarnaast zijn zo’n beetje alle andere activiteiten wel in de binnenstad gepland, dus Hendrik, je komt niets tekort dit jaar.

Reactie: (Hendrik)
6-5-2007, 22:20
Waarom niet in een school in de binnenstad?
Het is toch vanwege het 650 jarig bestaan van de stad en niet vanwege het 650 jarig bestaan van de buitenwijken?
Er wordt zowiezo al zeer weinig gedaan voor de binnenstads kinderen, kijk maar eens naar de vakantie spelen.