Politie zoekt getuigen van aanrijding

ingevoerd op 23-5-2007

De politie in hoorn is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval welke plaats vond op dinsdag 15 mei 2007 op de Ceder. Daar reden twee fietsers naast elkaar. Zij reden in de richting van de Cypres. Uit tegenovergestelde richting naderde een bromfietser die tegen de fietsers aan botste. Alle betrokkenen kwam ten val. Eén van de fietsers, een 12-jarig meisje uit Hoorn, is met verwondingen aan haar been overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn. De bestuurder van de bromfiets is na het ongeval weer op zijn bromfiets gestapt en weggereden. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval en naar mensen die mogelijk iets kunnen vertellen over de identiteit van de bromfietsbestuurder. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief)

Reacties
Reactie: (Alexandra Smirnova)
26-5-2007, 22:46
Wat doet de politie eigenlijk? Op deze drukke weg, en dan iets van 15 mei op 23 mei een oproep, beetje laat vind ik!

En waarom schrijf je niet gelijk naast de persoon die botste ook de voertuigen daarvoor en achter je op?
De auto achter je die niets raakte, en een aantal die vlak na het ongeval jou passeerde?
Je kunt ze altijd oproepen als je noteer, en voorkom dat je tenonrechte wegens foute bewijzen van slimme mensen je no claim korting kwijt raakt!

Ze zeggen dat Rusland arm en achterlijk is, maar ik heb nu wel spijt van deze Bananen Replubliek!
Hoewel je hier de Politie moeilijker kan omkopen, mijn korte rokje en diepe inkijk waren voldoende waar een ander moest betalen zonder gordel!