Man vernielt met hamer geldautomaat

ingevoerd op 1-6-2007

Een 45-jarige man uit Eindhoven is rond 15.30 uur aangehouden op het station Kersenboogerd. De man had even daarvoor met een hamer een geldautomaat vernield op het Aagje Dekenplein en viel reizigers op het station lastig. De man werd overmeesterd door de agenten en de hamer werd in beslag genomen. Onderweg naar het politiebureau vernielde de man ook een achterdeur van het politievoertuig. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties
Reactie: (ABN Amro klant)
13-6-2007, 01:17
Nou groot gelijk had die man uit Eindhoven. Zou ik ook doen als mijn pasje was ingeslikt. Dan probeer je die toch terug te krijgen. Het is jouw eigendom. Jee wat een ophef over zo’n natuurlijke reactie. Eerst de feiten kennen, dan pas oordelen. Als dat ding weer heel is stap ik ook maar over naar de Postbank. Ik vind het veel leuker om met een hamer te pinnen dan met een pasje.

Reactie: (Onno)
1-6-2007, 20:49
Was ie vast boos dat zijn uitkering niet gestort was..enne ik sluit me geheel aan bij de reactie van Jennie, had doe eindhovense boer niet in zijn eigen woonplaats een automaat kunnen slopen, nu moeten de junkies een andere automaat in de gaten houden om aan geld te komen.

Reactie: (Jenni)
1-6-2007, 15:53
Had die sukkel dat niet lekker in zijn eigen woonplaats kunnen doen?

Trouwens, is dat niet een beetje sneu, als je 45 bent en je haalt nog zulke acties uit? Dan ben je knap simpel, zeg....