Gemeente houdt ideeënmarkt

ingevoerd op 5-6-2007

De raad van de gemeente Hoorn organiseert op zaterdag 9 juni van 14.00 tot 16.00 uur een ideeënmarkt. Raadsleden, collegeleden, vertegenwoordigers van instellingen, belanghebbenden, bewoners en ondernemers ontmoeten elkaar. De markt vindt plaats in het stadhuis van Hoorn, Nieuwe Steen 1.

Op de markt draait het om de ideeën, plannen, voornemens en oplossingen van organisaties en inwoners van Hoorn. Zij presenteren in marktkramen ideeën of plannen. Doel van de markt is om op basis van informele ontmoetingen van gedachten te wisselen en ideeën te opperen over wat er op politiek-bestuurlijk en maatschappelijk gebied mogelijk is.
Belangstellenden die iets willen presenteren, kunnen zich tot en met 6 juni aanmelden via de raadsgriffie van de gemeente Hoorn, telefoon (0229) 23 25 89 of via griffie@hoorn.nl.

Heeft u een idee of een plan dat voor de politiek interessant kan zijn? Of wilt u kennisnemen van ideeën van anderen? Kom dan naar de ideeënmarkt van zaterdag 9 juni aanstaande.

Reacties
Reactie: (D1rk)
9-6-2007, 00:11
Beste La Raza,
welke kraam is van U?
Alles mocht, maar helaas was ik telaat, niet alles hoeft geld te kosten, bij Hoorn650 waren de goedkopere dingen vaak leuker dan de dure, en ik ben ook weg gelopen, en dat was dus niet de goedkoopste wat organisatie en reclamen betreft!

Reactie: (la raza)
8-6-2007, 17:00
Ik heb een briljant idee: op zaterdag 9 juni a.s. sluiten wij het gemeentehuis voor altijd.

Reactie: (D1rk)
7-6-2007, 00:41
ik had een plan maar als ik 5 juni geplaatst bericht lees, en op 6 juni moet reageren, het is nu al 7 juni... dus het kan rustig worden, en ik had een goed plan voor meer lawaai en voor pubers erg leuk, in combinatie met koopzondag en politie controle, want ze kunnen dan eindelijk eens leuke bonnen schrijven....

Of het lukt?
Ik doe mijn best, U hoort nog als het lukt!