Outdoor Stereo Festival succes en zonder problemen verlopen

ingevoerd op 24-6-2007

In een goed afgesloten Julianapark heeft afgelopen zaterdag 23 juni op succesvolle wijze het Outdoor Stereo Festival voor de eerste maal plaatsgevonden. Ruim 3500 bezoekers waanden zich in een prima opgezet festivalterrein in hogere muzikale sferen. Op drie verschillende stages draaiden internationaal bekende artiesten. Zo verschenen er op het Mainstage, Techstage, Hardstage DJ’s als bijvoorbeeld Eric de Man, Lucien Foort, Remy, Benny Rodrigues, Gizmo en Luna.

GIFTED Events, de organisator van het evenement, kan zichzelf complimenteren met de strakke organisatie en de strakke beveiliging en begeleiding tijdens het evenement.Zowel vanaf land als vanaf water was het festivalterrein professioneel afgezet en bewaakt.

Het festival duurde van 12:00 uur tot middernacht, en is tegen de verwachting in 100 % regenloos verlopen. Zeker in de voormiddag scheen de zon overigens rijkelijk. De outfits van de festivalbezoekers waren over het algemeen erg zomers, waardoor er een sfeervol decor ontstond, direct aan het IJsselmeer. Vanaf 16:00 uur was het gezellig druk op het festival terrein, waar in totaliteit enkele duizenden bezoekers samenkwamen. De politie heeft op het terrein 2 aanhoudingen verricht. Een 25-jarige man uit Hoorn werd aangehouden wegens het bezit vn harddrugs, en een 42 jarige man uit Hoorn werd tevens wegens drugsbezit opgepakt.

Met name aan details was veel aandacht besteed door GIFTED Events. Zo waren er diverse banken, fauteuils en stoelen op het festivalterrein neergezet waardoor gezellige zitjes ontstonden. Toiletten waren voldoende aanwezig en werden door enthousiaste dames,die er een ware show van maakten als toiletjuffrouw, onderhouden. Tevens was er gedacht aan het plaatsen van lockers, zodat de gasten hun waardevolle artikelen konden opslaan. Ook was er een ruime hoek voor EHBO personeel gecreeërd.

Reacties van de bezoekers waren louter lovend.”Geweldig dat dit nu in Hoorn kan”, ”Prima line-up van DJ’s, trekt een breed publiek aan”, ”Julianapark is een geweldige omgeving om dit festival te houden”. Aan deze talloze reacties is te merken dat GIFTED Events een evenement heeft neergezet, dat absoluut geslaagd is en potentieel heeft om de komende jaren (mits alle partijen daarmee instemmen) verder uit te groeien tot een nationaal waardig dancefestival.
_______________________

Reacties
Reactie: (van Halen)
21-7-2007, 23:48
Ik wil een hardrock festival !

Reactie: (Edkar)
1-7-2007, 11:46
Enige minpunt is dat er nu, een week later, nog erg veel bandensporen zichtbaar zijn op het recreatie grasveld dat nu enigszins onbruikbaar is voor recreatief gebruik. Nu is het weer ook niet zodanig, maar dit is wel een aandachtspuntje voor volgend jaar. De weinige groene gebieden in Hoorn verdienen meer zorg.

Reactie: (Onno)
25-6-2007, 06:17
En zelfs ik, als ongeveer een van de oudste, heb mezelf gedurende de dag prima vermaakt, en inderdaad waren er ook zitjes en bankstellen maar daar heb ik als oudere geen gebruik van hoeven maken.. Mijn complimenten aan de organisatie die zichzelf enorm uitgeslooft heeft om ons een topfeestje te bezorgen.. Ik heb maar een opmerking betreffende de lockers, volgende keer dichterbij de ingang? Nu moest je evengoed nog het hele terrein over met je tas en jas..

verder niets dan lof, ga zo door..

(en het kan dus wel hè, dancemusic, jeugd en bier zonder wanklank)

Reactie: (Jenni)
24-6-2007, 19:54
Super!!! Volgend jaar ben ik zéker van de partij! Helemaal top, dat zoiets kan.. zie je nou wel, gemeente Hoorn :-))

Reactie: (heusje)
24-6-2007, 19:49
Kijk, mooi toch? Weer eens wat anders dan al die narigheid te lezen wat de jeugd betreft. Zou best leuk zijn als Hoorn een jaarlijkse festival-traditie gaat ontwikkelen, alleen de naam Outdoor Stereo Festival zou eigenlijk moeten veranderen. Zou meer herkenbaar voor Hoorn moeten zijn, HOP-festival of zoiets. :)