Concerten Jan Smit in Hoorn succes

ingevoerd op 1-7-2007

De twee concerten van Jan Smit, zaterdag- en zondagavond in een afgeladen circustent in Hoorn, waren een succes. Zo’n 10000 mensen genoten van zijn show en van de omlijstende programma’s. De concerten werden gehouden in het kader van 650 jaar Stadsrechten in Hoorn.

De stem van Jan Smit was beide avonden in alle wijken van Hoorn te horen. Vanuit de halfopen circustent bij het Pelmolenpad golfde de Volendamse sound over de stad. Rond de shows, waar ook Nick & Simon en de zus van Jan Smit optraden, zijn geen grote onregelmatigheden gemeld. Er was veel politie, brandweer en security-personeel in touw en er werd veel bier getapt, maar er ontstonden geen problemen.

Hoe vond u het concert? U kunt hieronder een reactie plaatsen. Heeft u een mooie foto van het concert? Mail die dan naar redactie@Hoorngids.nl en misschien plaatsen wij uw foto...

Meer foto’s vindt u op www.jansmitinhoorn.nl

Reacties
Reactie: (muesje)
9-7-2007, 10:28
Maar Huesje zegt op iedere topic hier op Hoorngids war. En dat betweterige begiint aardige te irriteren. Niets anders te doen Huesje ? Get a life !

Reactie: (klaas)
4-7-2007, 11:26
Matige zanger: Feitelijk hier en daar vals en een lelijk "paling accent".
Dat is mijn mening.

Reactie: (Succesvol!!!!!!!)
3-7-2007, 13:44
Als iemand zeer succesvol is in België zegt natuurlijk wel iets.
Misschien niet dat, wat Huesje graag hoort, maar ontegenzeggelijk zegt het iets.
Evenals het feit dat hij succesvol is in Duitsland en in Oostenrijk.
Maar Huesje zegt het zelf al "ieder zijn meug"
En daar ben ik het zeer mee eens.

Reactie: (Huesje)
3-7-2007, 11:54
Dat hij ook suksesvol is in Belgie zegt niks natuurlijk, daar zijn bv Will Tura, Helmut Lotti, Bobbejaan Schoepen en Eddy Wally ook zeer populair, maar ieder z’n meug...

Reactie: (Vrije nieuwsgaring.........)
3-7-2007, 09:18
Jan Smit doet het goed in België
Uitgegeven: 2 juli 2007 11:28

AMSTERDAM - Jan Smit herovert België. De 21-jarige zanger, die in Nederland steevast voor uitverkochte zalen zorgt en het afgelopen jaar drie nummer 1-hits scoorde, heeft zijn tweede gouden plaat in Vlaanderen te pakken. Dat bevestigt zijn management maandag.

Van zijn album ’Jansmit.com’, dat in 2005 uitkwam, zijn in België inmiddels meer dan 25 duizend exemplaren verkocht.

Zijn eerste Belgische gouden plaat kreeg Jan tien jaar geleden voor zijn debuutalbum ’Ik zing dit lied voor jou alleen’. Dat hij nu weer de gouden status heeft bereikt, vervult de Volendamse nachtegaal met trots.

"Ik heb hier tien jaar op moeten wachten", verklaarde hij afgelopen weekend tijdens een concert in Hasselt. "En daarom ben ik superblij en trots dat ik België toch weer een klein beetje veroverd heb."

Dubbelplatina

In Nederland werden er meer dan 210 duizend exemplaren van ’Jansmit.com’’ verkocht, wat betekent dat het album hier de triple platina status bereikte. Het daarna verschenen album ’Op weg naar geluk’ is inmiddels al dubbelplatina. Er gingen sinds september meer dan 140 duizend exemplaren van over de toonbank.


Reactie: (Hoorn)
3-7-2007, 01:10
Moet je maar netjes blijven? Ik mag ook als een Hoorinees mijn mening uiten. Waarheid is waarschijnlijk hard.

Reactie: (aan hoorn )
2-7-2007, 23:11
moet je maar netjes blijven

Reactie: (Hoorn)
2-7-2007, 13:29
Waarom wordt mijn reactie verwijderd?