Na Politie nu ook Stadstoezicht weg uit binnenstad Hoorn

ingevoerd op 4-7-2007

Op vrijdag 13 juli verhuist het Bureau Stadstoezicht van de Roode Steen naar de brandweerkazerne aan de Nieuwe Wal. Jaren geleden vertrok de politie al uit de Hoornse binnenstad en nu gaan de toezichthouders naar de rand van het centrum. Het pand op de Roode Steen wordt verlaten en een deel van de brandweergarage is verbouwd.
 
De publieksbalie aan de Roode Steen is op de verhuisdag, vrijdag 13 juli, open van 9.00 tot 11.00 uur. Met ingang van zaterdag 14 juli is het publiek welkom bij de nieuwe publieksbalie aan de Nieuwe Wal. De openingstijden blijven onveranderd: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Met de verhuizing naar de brandweerkazerne verhuist niet alleen de publieksbalie. Vanaf 14 juli zijn ook de parkeercontroleurs, de markmeesters, de reinigingsagenten en de leiding van Stadstoezicht daar gehuisvest. In totaal gaat het om 25 medewerkers.

Het nieuwe telefoonnummer van Bureau Stadstoezicht is (0229) 276880.

Bezitters van een parkeervergunning of –abonnement krijgen informatie over de veranderingen thuisgestuurd. Het overige publiek wordt op de hoogte gebracht met behulp van flyers, posters, spandoeken en advertenties.

Reacties
Reactie: (Piet)
19-7-2007, 20:37
Goed zo Dirk, blijven fietsen, heel ver weg. tot achter de horizon. En niet meer terugkomen !

Reactie: (D!RK)
7-7-2007, 21:31
@ sander...
je hebt gelijk, maar ik fiets regelmatig...

Maar als je dit naar de gemeente stuur, bij de brandweer zelf is niet genoeg parkeerruimte voor gasten, en de overige...
Dus als alle vergunningen op alle 2 locatie’s verkrijgbaar zouden zijn is het beste, mail eens het gemeente bestuur, mijn steun heb je, maar ik woon in vergunningvrije zone...

Reactie: (sander)
6-7-2007, 14:57
Wie verzint er nou zoiets? Voor mensen uit Hoorn-Noord met een parkeervergunning is dit toch een waardeloze locatie? Via het Venenlaankwartier kun je er door al de verkeersafsluitingen niet meer komen.
Had stadstoezicht dan gewoon naar het stadhuis verplaatst.