E.J. FILLEE na jaren weer op Hoornse Kermis

ingevoerd op 1-8-2007

In 2004 kwam er definitief een einde aan de jarenlange optredens van Erwin Fillee in Herberg De Posthoorn aan het breed in Hoorn. Vele vaste Posthoorn kermisgangers vonden dat erg jammer. Een duidelijke reden was er ook niet, de koek was in die tijd gewoon even op. Trouwen, verhuizen, vakanties etc, en nu na 3 jaar toch een soort come back. En dat gaat weer ouderwets een groot feest worden zoals in vervlogen tijden.

Erwin zal optreden de eerste zaterdag, de ‘vuurwerk’ vrijdag en de laatste zaterdag.
Op vrouwenavond zen lappendag zal traditiegetrouw DJ Bert weer iedereen voorzien van de nodige muzikale noten.

Erwin heeft er ontzettend veel zin in, waarbij uiteraard het 650 jaar Hoorn Stadslied regelmatig door de Posthoorn zal schallen! Want Erwin blijft daarbij toch de officiële zanger van dit Hoornse lied.

Reacties
Reactie: (kees)
6-8-2007, 12:46
( Ik vond deze opmerking wel grappig: "Wat fijn dat E. J. nog even tijd vrij heeft kunnen maken tussen zijn buitenlandse tournee’s door......" :-) Maar verder: idd, analfabetisme bij volwassenen betekent niet dat sneeuwwitje verboden moet worden voor deze groep, maar het is wel zaak om deze groep zo snel mogelijk te leren lezen en schrijven. Gelukkig lijkt Sharon Dijksma van de PVDA wakker gekust te zijn (door E.J.?) gezien haar opmerking over het trieste muzikale niveau op de basisscholen in Nederland. En als er geen basis is, is er voor de meesten geen ontwikkeling en kun je altijd nog naar E.J.
Maar ik persoonlijk zie liever dat (alle) mensen van kinds af aan professionele muziek lessen krijgen (en niet door onderwijzers die meestal zomaar wat doen wat muziek betreft) en straks naar Shostakovich gaan. Het Concertgebouw-publiek vergrijst, en een miljoenen publiek voor de tv zender "sterren" geeft aan dat het culturele niveau hard in elkaar aan het storten is. (Dit is MIJN mening.)

Reactie: (John)
5-8-2007, 23:24
Lijkt mij een goed idee. Ik ga in ieder geval naar E.J. Fillee. Weer ouderwetse kermissfeer proeven.

Reactie: (Rob)
5-8-2007, 16:59
Fred&Hans, om met E.J. Fillee te spreken: Zallumenut nog een keertje overdoen?

Reactie: (John)
5-8-2007, 12:26
Fred, ik heb wel meer op deze site gereageert, voordat ik je ook bekend voor kom. Wat ben jij toch een gigantische eikel. Mag iemand anders ook een mening hebben die afwijkend is aan die van jouw lullo, of voel je je zo aangesproken dat je zo moet reageren. Mij boeit het niet wat iemand van mijn reaktie vind, niet de mening van Hans, niet van Dirk, niet van Peter en ook niet van jou, loser. Leven en laten leven. Komt waarschijnlijk niet in je woordenboek voor.

Reactie: (Hans)
5-8-2007, 11:15
Hiermee wordt meteen mijn stelling bewezen. En beste Fred, als het je bedoeling is dat ik nu op dezelfde wijze terug moet reageren, moet ik je helaas teleurstellen. Dat niveau is voor mij net te hoog gegrepen. En met alle respect voor jou (vanwaar eigenlijk je agressieve houding, of is dat je gewone omgangsnorm ?) heb ik nooit eerder op dit medium gereageerd. Dus ik wens je nog een mooie zomer toe en veel plezier bij de optredens van dhr. E.J. Fillee, die blijkbaar wel in een behoefte voorziet. En gooi er maar meteen een reactie overheen, ik zal het niet meer lezen, ga vandaag lekker op vakantie. Er vanuitgaand dat je me toch een fijne vakantie toewenst verblijf ik, met vriendelijke groet.

Reactie: (Fred)
5-8-2007, 11:01
Welk een zelfkennis legt dhr. HANS hier weer aan de dag, door zijn inderdaad zinloze bijdrage.
Maar zijn naam staat nu tenminste ook op de door hem genoemde verzamelplaats van mensen met een negatief iq, hartelijk welkom Hans.
Heb het gevoel je hier wel eens vaker aangetroffen te hebben met je gewauwel.

Reactie: (Hans)
5-8-2007, 02:24
Wat mij betreft mag de redactie van Hoorngids op iedere reactie censuur plegen en verwijderen. Ik ben hier nimmer een zinvolle bijdrage tegen gekomen. Lijkt me beter dat ze de mogelijkheid tot reageren sluiten. Het lijkt hier wel een verzamelplaats van mensen met een negatief iq.

Reactie: (D!RK)
4-8-2007, 15:35
Hoewel ik niet bepaald het mijn muziek vind, zolang er liefhebbers zijn moet hij ook een kans krijgen, en ik zal iets wat ik persoonlijk minder vind nooit slecht noemen!


Reactie: (Fred)
4-8-2007, 13:41
Wat fijn dat E. J. nog even tijd vrij heeft kunnen maken tussen zijn buitenlandse tournee’s door, of is hij misschien over de grens gezet als ongewenst ??

En wat heerlijk rustig nu de redactie van "Hoorngids weer censuur toepast, en de hen onwelgevallige reactie’s weer aan het oog onttrekt.

Ben benieuwd hoelang deze reactie blijft staan.