Uitbreiding parkeerterrein kunstijsbaan met 100 plaatsen

ingevoerd op 16-8-2007

Het college van B&W is akkoord gegaan met de uitbreiding van het parkeerterrein bij kunstijsbaan De Westfries met 100 parkeerplaatsen inclusief verlichting.

De gemeenteraad wordt voorgesteld hiervoor een krediet beschikbaar te stellen van afgerond € 80.000,00. 
Ooms Construction B.V. en Fa. Pilkes is als laagste
inschrijvers de opdracht gegund.

Voor vaste gebruikers van de ijsbaan komt er een parkeerabonnement dat 50 euro per jaar gaat kosten. Dit abonnement wordt uitsluitend verstrekt aan de exploitanten van de kunstijsbaan en aan frequente bezoekers van de
ijsbaan.


Reacties
Reactie: (Pieter)
21-8-2007, 09:52
Iets te verbergen Klaas?

Reactie: (klaas)
16-8-2007, 23:28
Tuurlijk ambtenaren, blijf de allerlaatste kleine stukjes natuur in Hoorn maar slopen...... Verkeer binnenstad in de knoop, hoe dit oplossen: Huizen bouwen, huizen bouwen huizen bouwen , meer inwoners = meer salaris voor b & w ’s, Asfalt, asfalt, asfalt, meer verkeer, parkeerplaatsen, parkeerplaatsen, parkeerplaatsen, Jachthaven, Jachthaven, Jachthaven, Parkeerproblemen voor jachthaven; Asiel slopen, meer parkeerproblemen, nog meer parkeerproblemen, toename agressie want geen ruimte meer om je heen, als ratten in het nauw, extra blauw op straat, cameratoezicht, een groot Big Brother in heel Hoorn., Extra politie bureaus bouwen want te kort capasiteit, maar waar, waar is ruimte voor extra politie bureau’s?