Nieuwe vestiging Cookers nu ook in Hoorn

ingevoerd op 22-9-2007

Recent opende de nieuwe Cookers vestiging in Hoorn haar deuren. Het voormalige Gonzales restaurant heeft een complete metamorfose gekregen en is verandert in een casual dining concept met 3 verschillende faciliteiten.
Vanaf heden kun je ook in Hoorn terecht bij Cookers om even gezellig een kopje koffie te drinken, even te snacken of uitgebreider te gaan eten. De “huiskamer van de buurt” is gevestigd aan Nieuwe Noord 46. Hier kun je voortaan terecht voor een lekkere lunch, een tussendoortje of ’s avonds voor een verrassend diner. Ook barbecuen blijft mogelijk.

Cookers is een nieuwe manier van lekker eten & genieten. Bij Cookers kun je ieder moment van de dag, zeven dagen per week terecht. ’s Ochtends voor een heerlijke bak verse koffie, ’s middags voor een lekkere lunch of ’s avonds een verrassend diner. In ons restaurant kunnen consument in een sfeervolle ambiance op hun gemak genieten van vers bereide gerechten. Met de uitstraling van onze zaak willen we een soort “huiskamer van de buurt” zijn een plek met een ontspannen sfeer waar je makkelijk naar binnen stapt om even gezellig een kopje koffie te drinken, even te snacken of uitgebreider te gaan eten.

Cookers is veel meer dan een eetgelegenheid het is een ontmoetingsplek waar familie en vrienden samenkomen en waar zakenlieden hun afspraken hebben.
Bij Cookers kan iedereen terecht: makelaar, timmerman of huismoeder, ieder kan kiezen waar hij op dat moment zin in heeft. Voorop staat vooral het genieten.

Cookers Hoorn is de 10e vestiging van de keten van FFC. Cookers is momenteel al te vinden in Almelo, Barendrecht, Bergschenhoek, Delft,  Den Haag, IJsselstein, Nijkerk, Papendrecht en Purmerend. De planning is, dat er voor het eind van dit jaar in totaal 12 vestigingen van geopend zijn, verspreid over het land.

Om de opening te vieren zullen er een openingskaarten verspreid worden met spectaculaire kennismakingsaanbiedingen.

De ondernemers Astrid en Clemens Broens zijn erg trots op hun nieuwe zaak en heten je graag welkom. Nieuwsgierig geworden? Kom dan even lekker proeven bij Cookers aan in hartje Hoorn.

Cookers is van maandag t/m zondag geopend van ‘s morgens vroeg 10:00 uur tot ’s avonds laat 22:00 uur. Voor meer informatie en reserveringen bel 0299 - 27 22 72 of kijk op www.cookers.nl