55+ markt in Het Park op 1 oktober

ingevoerd op 28-9-2007

Bent u 55 plus of komt dat in zicht, kom dan maandag 1 oktober ’s middags een kijkje nemen in Schouwburg Het Park aan de Westerdijk. Op die dag wordt in de schouwburg een 55+ markt gehouden. In het programma komen allerlei interessante onderwerpen aan de orde, waarbij de beeldvorming van ouderen centraal staat.

U kunt bij zo’n 40 stands informatie verkrijgen over onderwerpen als vrijetijdsbesteding, toerisme, welzijn, wonen, bankzaken, zorg, sport, beweging, creativiteit en vele andere zaken.

Vanaf 13.30 uur is de 55+ markt toegankelijk. Om 14.30 wordt de officiële opening verricht door wethouder Ronald Witteveen. Daarna houdt mevrouw Hannie van Leeuwen, tot voor kort lid van de Eerste Kamer een inleiding over het thema van de dag: “beeldvorming”. Ook in de paneldiscussie, die later op de middag wordt gevoerd, zal beeldvorming de rode draad zijn. Verder is er een demonstratie Ouderen Sportief, is er muziek, wordt de film Hoorn 600 jaar uit 1957 gedraaid en is er om 17.30 een optreden van het Noord Hollands Ouderen Orkest.

De toegang is de gehele middag gratis.
De organisatie van deze 55+ manifestatie is in handen van Stichting Welzijn Ouderen, Stichting Netwerk, de Ouderen Raad Hoorn en de lokaal samenwerkende bonden voor ouderen.

Reacties
Reactie: (willem)
3-10-2007, 23:44
Hoeveel 55-plussers, zeg net even onder de 60 jaar, zijn er op maandagmiddag vrij..? Vroeger hoefde je vanaf 57,5 niet meer te solliciteren, maar tegenwoordig moet dat wel - inclusief reïntegratieprojecten, die voor veel geld zijn uitbesteeds aan particuliere buro’s. Lopen de ’normen’ niet geheel synchroon, of ben ik één van die ’klunzen’ (59) die het nog leuk vindt om elke dag gewoon aan het werk te gaan?