Bekeuringen voor fout parkeren en beledigen

ingevoerd op 29-9-2007

Een 36-jarige man uit Hoorn is vrijdag aangehouden op de Mallegomsteeg rond 15.45 uur. De man uitte allerlei beledigingen naar een parkeercontroleur nadat die hem een bon had gegeven voor fout parkeren. Hij kreeg opnieuw een bekeuring.
  
Agressieve fietser
Een 17-jarige jongen uit Hoorn is vrijdag rond 16.00 uur op de Rijnweg  geslagen en geschopt door een onbekende man. De jongen liep over de Rijnweg ter hoogte van de spoorwegovergang in de richting van het station. Een fietser kwam vanuit de tegenovergestelde richting en sloeg, net voor de jongen, rechtsaf. Daarbij reed hij over de tenen van de voetganger. Die zei daar wat van. De fietser draaide zich om en  duwde de jongen op de grond, gaf hem een schop tegen het hoofd en gaf hem vervolgens een klap in het gezicht. Het slachtoffer liep hierdoor verwondingen op aan het hoofd en heeft vermoedelijk een hersenschudding.

De fietser is weggereden in de richting van de Kievit/Watersnip. Het gaat om een man van ongeveer 25 jaar oud, 1.85 meter lang, negroïde uiterlijk, slank postuur, draagt een kort baardje met lange bakkebaarden en heeft een wit gebreide muts op het hoofd.

Reacties
Reactie: (D!RK)
29-9-2007, 18:59
Alleen als je een onbekende taal beheers mag je in een vreemde taal vriendelijk lachend een agent uitschelden, ze begrijpen niets, en je mag dan wel alles zeggen, dus Ali B, grijp je kans en praat tegen hun eens Arabisch....

Zo heeft een dubbele nationaliteit ook voordelen!