Hoorns museum op sentimentele site

ingevoerd op 11-10-2007

De populaire internetsite www.jeugdsentimenten.net staat momenteel stil bij een expositie in het Hoornse Museum van de Twintigste Eeuw. De jaren 50 en 60 expositie “Toen wij jong waren …, Opgroeien in de jaren vijftig en zestig” is voor velen een ’sentimental journey’.

Rian Bartelen, geboren op 24 september 1962, is de goed bezochte weblog www.jeugdsentimenten.net op 12 november 2003 begonnen. Jeugdsentimenten is ontstaan met als doel de herinneringen van de jaren 60, 70 en 80 weer herkenbaar en soms hoorbaar te maken met de meest complete informatie.

Jeugdsentimenten is niet commercieel en is ontstaan uit hobby zodat als centraal punt iedereen zijn herinneringen kan ophalen met dat stukje jeugdsentiment waar je dat ‘ow jaaah’ gevoel bij krijgt. Jeugdsentimenten brengt op deze manier ook een ode aan de programmamakers, componisten, schrijvers, omroepen, producenten, acteurs, actrices en andere belangrijke personen die bijgedragen hebben tot het maken van tv-series, boeken, kleding, muziek en andere onderwerpen.

Als u terug in de tijd wilt kunt u zowel bij deze site als het Hoornse museum ( www.museumhoorn.nl ) goed slagen!