Kandidaten gezocht voor Westfries Ondernemingsprijs

ingevoerd op 20-10-2007

Donderdagavond 7 februari 2008 is het weer zover: dan wordt de winnaar van de ondernemingsprijs “Westfriesland Méér 2007” bekend gemaakt. Deze prestigieuze prijs zal voor de zeventiende maal worden uitgereikt in Schouwburg Het Park te Hoorn. Het Westfries Ondernemersgala staat bekend als dé netwerkavond van het jaar voor zowel het bedrijfsleven als de ( lokale) politiek. De onafhankelijke jury van de ondernemingsprijs is op zoek naar geschikte kandidaten. Belangrijke beoordelingscriteria van de jury zijn onder andere inzet en betrokkenheid bij de regio; de mate van innovatie; het sociaal beleid en een financieel gezonde situatie.

Naast de ondernemingsprijs “Westfriesland Méér” wordt er een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een veelbelovend bedrijf dat korter dan tien jaar bestaat. Deze Runner Up prijs wordt beschikbaar gesteld door de Westfriese Bedrijven Groep.

Kent u een bedrijf waarvan u denkt dat het in aanmerking kan komen voor één van deze Westfriese ereprijzen?
Vraag dan snel een aanmeldingsformulier aan via: info@au-boulot.nl 

De aanmelding dient vóór 1 november 2007 ontvangen te zijn. Mocht de jury naar aanleiding van de kandidaatstelling extra informatie nodig hebben, dan hoort u dat medio november.

Meer informatie over het Westfries Ondernemersgala kunt u verkrijgen via Judith Albers van Au Boulot Coördinatie, tel.: 0228-322524 of info@au-boulot.nl