Halfnaakte vrouw gewond bij ongeluk bij Hoorn

ingevoerd op 27-10-2007

Een 27-jarige Franse automobilist en zijn 26-jarige vrouwelijke Amsterdamse passagier zijn zaterdagochtend gewond geraakt door een ongeval op de N247 bij Scharwoude. Opvallend was dat de vrouw, volgens getuigen, een ontbloot onderlijf had. Dat heeft de politie gemeld.

De 27-jarige automobilist uit Parijs miste omstreeks 07.20 uur de rotonde op de kruising van de Zesstedenweg en de Provincialeweg. Zijn auto sloeg over de kop en zijn passagiere raakte zwaar gewond.

De man kwam met hoge snelheid vanuit de richting Oosthuizen over de rotonde van de N247 bij Scharwoude. Hij reed rechtdoor via de naast het verkeersplein gelegen bosschage en reed een lichtmast omver. Hierna ramde hij nog een grote kabelhaspel die op een parkeerplaats stond en vervolgens kwam zijn voertuig op zijn kop op een drie meter lager gelegen fietspad terecht.

De man kon zelf uitstappen en haalde zijn flink gewonde vrouwelijke 26-jarige passagier uit Amsterdam uit de auto. Getuigen zagen dat zij een ontbloot onderlijf had. Zij had veel pijn en moest, evenals de bestuurder, per ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis in Hoorn. De man is ter observatie opgenomen en de vrouw voor langere tijd want zij is zwaar gewond en heeft ondermeer een gebroken bekken en een ingeklapte long opgelopen. De bestuurder gaf aan dat hij alcohol had gedronken en softdrugs had gebruikt maar weigerde een bloedtest. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties
Reactie: (D!RK)
27-10-2007, 15:41
Deze relatie’s komen vaker voor, gezien haar leeftijd... werkzaamheden die niet veel om het lijf hebben!

Ze heeft blijkbaar zijn verkeerde versnelling ingeschakeld!