Regionaal Orkest Muziekschool Gerard Boedijn start 6 januari 2008

ingevoerd op 8-12-2007

Ook dit jaar organiseert de muziekschool Gerard Boedijn een orkestproject voor gevorderde muzikanten uit de regio Westfriesland die graag eens in een groot symfonie orkest willen spelen. De orkest repetities beginnen op zondagochtend 6 januari 2008 en worden de weken daarna iedere vrijdagmiddag van 17.15u tot 19.15u gehouden in het gebouw van de muziekschool, Noorderstraat 3 te Hoorn (op loopafstand van het NS station).

Het project wordt afgesloten met een concert in de Oosterkerk op vrijdag 21 februari 2008.
Het orkest staat onder de enthousiaste leiding van Berna van der Hulst.

Op het programma staan : Hongaarse dansen van Brahms, “Polovtian Dances” uit Prins Igor van Borodin, “Danse Infernale” uit de Vuurvogel van Stravinsky. Daarnaast wat lichtere kost als “Blue Tango” van Leroy Anderson en “West-side Story”.

Gevorderde muzikanten, die langer dan 4 jaar een instrument bespelen wat in een symfonieorkest past, worden uitgenodigd zich aan te melden voor 20 december.
Aanmeldingen bij de balie van Muziekschool Gerard Boedijn, Noorderstraat 3 te Hoorn (tel: 0229-238189, fax 0229-239313 of E-mail receptie@muziekschoolboedijn.nl) onder vermelding van Naam, Adres, Telefoonnummer, Instrument en Speelervaring.

Aanmeldingsformulieren zijn ook te downloaden van de site van de muziekschool (www.muziekschoolboedijn.nl)
Deelname is gratis