Poging tot beroving in Willem Wiesepark

ingevoerd op 23-12-2007

Afgelopen vrijdag, 21 december 2007, omstreeks 20.35 uur heeft een onbekend gebleven man gepoogd een 39-jarige vrouw uit Hoorn te beroven in het Willem Wiesepark.
 
De vrouw fietste na haar werk in de binnenstad naar haar huis in de wijk Kersenboogerd. Plotseling kwam er een man naast haar fietsen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij drukte een mes in haar nek en eiste geld. De vrouw begon te gillen en weerde het mes af. Uit tegenovergestelde richting kwam een man of jongen aanfietsen. Kennelijk was dit het sein voor de belager om door te rijden. Hij sloeg af in de richting van de Ceder en verdween uit het zicht.
De vrouw was enorm geschrokken maar raakte niet gewond.

De dader voldoet aan het volgende signalement:
Man, met een Noord Afrikaans uiterlijk, leeftijd rond de 20 jaar, normaal postuur en lengte ongeveer 1,75 meter. Hij sprak vloeiend Nederlands en droeg een zwarte jas met een capuchon en een bontkraag.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen van dit misdrijf op zich te melden, met name de man of jongen die de vrouw heeft horen gillen toen hij voorbij fietste. Getuigen kunnen bellen met de politie Hoorn: 0900-8844.

Reacties
Reactie: (Biker)
28-12-2007, 18:04
Kijk daar sluit ik me helemaal bij aan.Er zijn letterlijk en figuurlijk geen grenzen meer.Zijn we lekker mee!

Reactie: (jasaro)
24-12-2007, 16:01
Wordt nog steeds erger, wacht maar af gezien de grenscontrole welke er niet meer is voor meer tuig.