Gratis theaterworkshops in Showcase

ingevoerd op 7-1-2008

Na het overweldigende succes in 2007 kunnen jonge theaterliefhebbers tussen 15 en 21 jaar ook in 2008 meedoen aan de gratis theaterworkshop ‘Showcase’. Op zondag 27 januari organiseert theatergroep het gezelschap, in samenwerking met Centrum voor Kunsteducatie de Blauwe Schuit, weer diverse theaterworkshops in de Showcase van Jongerentheater TRANS! Zowel doorgewinterde theaterdieren als onervaren acteurs en actrices kunnen zich inschrijven.

Ook jongeren die een keer willen snuffelen aan de showbizz zijn van harte welkom. Showcase vindt plaats in De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7a te Hoorn. De workshops worden door professionele theatermakers gegeven en vinden plaats tussen 11.00  – 16.00 uur. Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers. Opgeven is mogelijk tot en met 24 januari, vol is vol.

Workshops
Door workshops Acteren met tekst, Improvisatie, Dans & Beweging en Stem & Zang kunnen de deelnemers proeven van het theatervak en uitvinden of het iets voor hen is. Grenzen worden overschreden en eigen kwaliteiten worden ontdekt.

Audities TRANS!
Aan het eind van de dag worden aansluitend audities gehouden voor de nieuwe voorstelling van jongerentheater TRANS! Regisseuse Christa Fillius zal, na het succes van De Neus in 2008, weer een nieuwe voorstelling voor TRANS! maken. De titel van het nieuw te spelen stuk is nog niet bekend, maar het zal in september 2008 op de planken komen. TRANS! is een onderdeel van theatergroep het gezelschap. Voor de voorstelling zal op woensdag en enkele zondagen worden gerepeteerd.

Aanmelden
Zowel voor de workshops als voor de auditie is aanmelding vooraf verplicht. Opgeven is mogelijk via trans@theatergroephetgezelschap.nl. Meer informatie over TRANS!, Showcase en de voorstelling is terug te vinden op www.hetgezelschaphoorn.nl