Verhuizing Sportopbouwwerk gemeente Hoorn

ingevoerd op 7-2-2008

Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn is verhuisd van de gehuurde ruimte aan de Holenweg naar het stadhuis aan de Nieuwe Steen. In het stadhuis was er ruimte vrij door het vertrek van de afdeling Werk en Bijstand.

Voor een doelgroep van 6 tot 100 jaar organiseert het Sportopbouwwerk diverse sportstimuleringsprojecten. Veelal komt de organisatie van deze projecten tot stand door een goede samenwerking met de verschillende sportaanbieders, welzijnsinstellingen en scholen. Onder andere de vakantiespelen, Kidsparty’s en sporten voor ouderen worden door het Sportopbouwwerk georganiseerd. Er werken tien vaste medewerkers, diverse stagiaires, vrijwilligers en jongeren die willen integreren in de arbeidsmarkt.

Vanaf heden is het Sportopbouwwerk gevestigd in het stadhuis aan de Nieuwe Steen. Het bezoekadres en telefoonnummer zijn hierdoor veranderd:
Sportopbouwwerk Hoorn
Nieuwe Steen 1 (kamer C312)
1625 HV Hoorn
telefoon (0229) 252620

Het postadres blijft gelijk: postbus 603, 1620 AR Hoorn.
Bezoekers kunnen zich voortaan melden bij de receptie, waarna ze worden opgehaald door een van de medewerkers van het Sportopbouwwerk. Iedereen die vragen heeft of iets wil melden, is net zo welkom als voorheen aan de Holenweg. Vooraf een afspraak maken kan natuurlijk ook.