Zaterdag 1 maart ideeënmarkt bij gemeente Hoorn

ingevoerd op 11-2-2008

De raad van de gemeente Hoorn organiseert op zaterdag 1 maart van 14.00 tot 16.00 uur een ideeënmarkt. Raadsleden, collegeleden, vertegenwoordigers van instellingen, belanghebbenden, bewoners en ondernemers ontmoeten elkaar. De markt vindt plaats in het stadhuis van Hoorn, Nieuwe Steen 1 (ingang vergadercentrum aan de achterzijde).

Tijdens de ideeënmarkt worden ideeën, plannen, voornemens en oplossingen van organisaties en inwoners van Hoorn voorgelegd aan raadsleden. In marktkramen worden de ideeën of plannen gepresenteerd. Doel van de markt is om op basis van informele ontmoetingen van gedachten te wisselen over wat er op politiek-bestuurlijk en maatschappelijk gebied mogelijk is. De politiek kan deze ideeën meenemen bij de behandeling van de Kadernota 2008 en de begroting voor 2009.

Belangstellenden die iets willen presenteren, kunnen zich tot 25 februari aanmelden via de raadsgriffie van de gemeente Hoorn, telefoon (0229) 252229 of via j.balk@hoorn.nl.

Heeft u een idee of plan dat voor de politiek interessant kan zijn? Of wilt u kennisnemen van ideeën van anderen? Kom dan naar de ideeënmarkt van zaterdag 1 maart aanstaande!