Aanhouding na bedreiging barkeepster

ingevoerd op 20-2-2008

Een 45-jarige Hoornaar werd dinsdagavond rond 18.30 uur aangehouden op de Grote Noord in Hoorn nadat hij eerder een barkeepster in een café op het Breed had bedreigd. De man was met een aantal andere mannen het café binnengekomen. De barkeepster wilde hen geen alcohol verstrekken omdat zij al aardig wat op hadden. De Hoornaar werd hierop agressief.

Hij uitte bedreigingen aan het adres van de vrouw, gooide een asbak naar haar hoofd en spuugde haar later in het gezicht. De mannen verlieten vervolgens het café. De vrouw meldde het voorval bij de politie. Deze kon de man even later aanhouden op de Grote Noord.

Gewonde na vechtpartij
Een 42-jarige man uit Hoorn werden raakte dinsdagmiddag rond 17.00 uur gewond na een vechtpartij op de Boogschutter in Hoorn. Hij had eerder ruzie gekregen met een 37-jarige Hoornaar over verkeersgedrag. Deze 37-jarige man reed uiteindelijk richting huis, maar de ander reed hem achterna.
Het tweetal stapte uit op de Boogschutter en nadat er over en weer wat dingen gezegd werden ontstond een vechtpartij. De 42-jarige man raakte hierbij gewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn. Beide mannen worden als verdachte aangemerkt en worden nog verhoord voor deze vechtpartij. Ze doen allebei aangifte van mishandeling.

Reacties
Reactie: (Karel)
29-2-2008, 07:22
Tja, had hij hem maar niet moeten achtervolgen... Dan geldt het recht van de sterkste.. Voor de rest onzin er gebeuren wel ergere dingen..

Reactie: (Nederland op zijn smalst)
25-2-2008, 21:10
Dus degene die naar huis ging en daar bedreigd werd en uiteindelijk iets sterker bleek te zijn dan de mafkees die hem achterna ging is nu ook verdachte ?????? Lang leve Nederland !!!!!