58 vrije sector kavels te koop in Bangert en Oosterpolder

ingevoerd op 22-4-2008

In Bangert en Oosterpolder start de gemeente Hoorn in mei met de verkoop van 58 vrije sector kavels. Nieuw hierbij is dat de koper veel meer vrijheid krijgt om de stijl van de woning te bepalen. Ook wordt de mogelijkheid geboden tot begeleiding bij de bouw door een extern bureau. De kavels liggen aan de rand van de Bangert en Oosterpolder aan of in de buurt van de Rijweg, dus aan de stadsrand van Hoorn op de grens van het landelijk en stedelijk gebied. De prijs van een kavel is vanaf 119.000 euro.

De gemeente wil kopers zo veel mogelijk vrijheid geven om de stijl van de woningen zelf te bepalen. Door de plek van de kavels aan de rand van Bangert en Oosterpolder bieden deze kavels daartoe alle mogelijkheden. Wil men bijvoorbeeld een jaren dertig woning of een moderne variant van een stolp, dan is dat hier mogelijk.

Voor de uitgifte van de kavels wordt op donderdag 24 april aanstaande een informatieavond gehouden in café- en restaurant Het Gouden Hoofd, Westerblokker 80 in Blokker, aanvang 19.45 uur. Belangstellenden voor de bijeenkomst kunnen zich aanmelden bij Martine Knip, telefoon 0229 252417, e-mail m.knip@hoorn.nl. Meer informatie is te vinden op www.bangertenoosterpolder.nl 

Reacties
Reactie: (plies)
17-4-2012, 17:35
@ Marietje, hoe kom je er op ;-)

Reactie: (Marietje)
17-4-2012, 16:37
@W.Bosman wat vreemd dat je je vraag hier op Hoorngids stelt er staat nota bene bij het bericht een telefoonnummer en een e-mailadres. Grappenmaker zeker.

Reactie: (W.Bosman)
17-4-2012, 11:12
Ik wil graag informatie ontvangen over de door u te realiseren / verkopen vrije kavels in de Bangertenoosterpolder met de vele mogenlijkheden. Ik hoop van u te vernemen welek grootes er zijn te koop en wat dan de vierkante meter prijs daarvan bedraagt. met vriendelijke groet, Wim Bosman