21-jarige man uit Hoorn in park mishandeld

ingevoerd op 27-4-2008

Een 21-jarige man uit Hoorn is op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur mishandeld in het parkje tussen de Grevelingenweg en het Han Hoekstrahof. Hij liep door het park richting het Han Hoekstrahof toen hij werd aangesproken door drie mannen. Ze vroegen om een sigaret en maakten vervelende opmerkingen. Hij wilde weglopen maar werd tegengehouden en mishandeld. Hij is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. De verdachten zijn allen tussen de 22 en 25 jaar.
Verdachte 1 is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een getinte huidskleur, vermoedelijk is hij van Antilliaanse afkomst. Hij heeft een breed postuur en een smal gezicht. Deze man droeg twee oorbellen en had aan de bovenzijde van zijn gebit 3 of 4 gouden tanden.
Verdachte 2 is een blanke man, iets groter dan 1.80 meter met een slank postuur en heel blond kort haar. Ook hij droeg oorbellen.
Verdachte 3 is een iets kleinere man. Hij was had een zeer donkere huidskleur, vermoedelijk ook Antilliaans. De man heeft een slank postuur en droeg zwart kort gemillimeterd haar. Mensen die menen een van de verdachten te herkennen of mensen die in de avond iets verdachts hebben gezien in dit park worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn.