Bevrijdingsfeesten 2008 in de Hoornse binnenstad

ingevoerd op 4-5-2008

Op maandag 5 mei a.s. organiseert Stichting Evenementen Stad Hoorn een deel van de bevrijdingsfeesten 2008 in de Hoornse binnenstad. De festiviteiten starten om 13.00 uur en eindigen om 16.30 uur.

Iedereen, jong en oud -het liefst amateurs- die aan de een of andere kunstvorm doet, kan zich manifesteren.
De organisatie wil speciale aandacht voor levende standbeelden (living statues), deze vorm van kunst wil de stichting graag promoten.

Er komen 4 groepen, 2 van kinderen van 6 tot 15 jaar en 2 voor de wat ouderen. Beide worden gesplitst in levende beelden en overige muzikale uitingen.

Er zijn aantrekkelijke prijzen in de vorm van waardebonnen te winnen die men naar eigen inzicht kan besteden. Bekende Hoornse inwoners zullen jureren.

De prijsuitreiking vindt plaats om 17.00 uur in Het Huis Verloren aan het Kerkplein.

Reacties
Reactie: (Hello)
10-5-2008, 08:12
En wat heb jij ingebracht Ingrid, aan de gezelligheid??

Reactie: (ingrid kalsbeek)
6-5-2008, 00:58
Nou ik vond het een aanfluiting er was bijna niets in de stad (Hoorn) met mijn waren er nog meer mensen die dat dachten en die gingen ook weer snel weg met hun kinderen .woordt peper festival ook weer zo aanfluiting want dan ga ik gewoon weer naar appelpop in tiel dat is te minsten gratis met echten artiesten zoals krezip en weding temtesion en meer DOE EENS JE BEST HOORNSE GEMEENTEN