Politie moet pepperspray gebruiken

ingevoerd op 15-5-2008

Op donderdagmorgen omstreeks 03.20 uur kwam het tot een treffen tussen de politie en vijf mannen van 19 t/m 27 jaar oud uit Hoorn en Zwaag op de Dubbele Buurt in Hoorn.
 
De politie was ter plaatse in verband met een mogelijke inbraak in een woning. Op de Dubbele Buurt stond een motorscooter zonder kentekenplaat. Toen de politie de scooter voor onderzoek mee wilde nemen kwam een van de verdachten uit een café. Toen hij merkte dat de scooter meegenomen zou worden haalde hij versterking en werd de politieman die bij de scooter stond ingesloten. Deze riep de hulp in van collega’s die in die omgeving aan het zoeken waren naar inbrekers. Het kwam uiteindelijk tot een treffen waarbij de vijf personen konden worden aangehouden. De politie zette pepperspray in om de verdachten aan te kunnen houden.

Reacties
Reactie: (grote waal)
22-5-2009, 23:47
wij heben ook pepperspray ahahahah

Reactie: (GAJIJ)
16-11-2008, 19:45
kk popo

Reactie: (gco)
16-5-2008, 17:20
Heb je ook zoveel overlast van he een scooter! Pff zeurende mensen zouden ze moeten aanhouden.

Reactie: (Politie onbetrouwbaar)
15-5-2008, 21:50
Politie blijkt onbetrouwbaar/ inconsequent:

Toen ik een keer melding deed van grote overlast door opgevoerde brommer zonder kenteken plaat kon politie niets doen werd er gezegd omdat de brommer tijdens mijn melding inmiddels geparkeerd stond. Alleen rijdend kon tot aanhouding worden over gegaan.
Service van politie is zeer slecht. Het blijken echte ambtenaren te zijn....