Singer-Songwriters gezocht voor Hoornse Stadsfeesten

ingevoerd op 19-5-2008

Op zondag 15 juni wordt voor de 2e keer tijdens de Hoornse Stadsfeesten het Singer-Songwriter Festival georganiseerd. Deelnamers maken kans op een opnamedag in een gloednieuwe opnamestudio.

2 keer optreden
Deelnemers treden tijdens de middag tweemaal op. De eerste keer is voor de fun, om het podium te verkennen en het publiek warm te draaien. Dit mag ook met cover-nummers. De tweede maal beoordelen wij 3 eigen nummers. Het derde nummer moet je nog wel even zelf schrijven. Het thema van dit nummer is ’Hoorn moet je voélen!’, met als subthema ’Hoorn zien en beleven’.

De jury
Voor de beoordeling van deze wedstrijd is muzikant, componist en arrangeur Feico de Leeuw aangetrokken. Op het podium is een zanginstallatie, microfoons en een digitale piano aanwezig.

Doe mee en win!
Schrijf je regelmatig eigen nummers en wil je kans maken op een gratis dag in een professionele opnamestudio? Geef je dan alleen, of samen op voor het Singer-Songwriter Festival! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Sijm, programmeur van het Singer-Songwriter Festival.
Contactgegevens Mark Sijm:
marksijm@quicknet.nl
06 – 14 35 53 78

Hoornse Stadsfeesten
De Hoornse Stadsfeesten worden op 13, 14 en 15 juni georganiseerd en zijn voor alle bewoners en bezoekers van Hoorn gratis toegankelijk. Voor meer informatie, kijk op www.hoornsestadsfeesten.nl.