Straatracer uit Hoorn had kinderen op de achterbank

ingevoerd op 26-5-2008

Een 26-jarige automobilist uit Hoorn moest zondagavond zijn rijbewijs inleveren nadat hij met kindjes op zijn achterbank een straatrace had gehouden in Almere. Dat maakte de politie maandag bekend.
 
De man racete op een 80 kilometerweg tegen een 26-jarige Almeerder, met twee kinderen van 1,5 en 3 in zijn auto. Tijdens de race trokken beide straatracers op tot rond de 130 kilometer per uur.

Ook de Almeerder moest zijn rijbewijs inleveren. Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of de man uit Hoorn ook de vader is van de kindertjes, die ongedeerd bleven bij de race.

Reacties
Reactie: (bankzitter)
1-6-2008, 01:56
Karin, bedankt voor je taalkundige kennis. Zat ik op te wachten. Maar theemuts, zou je het niet beter iets inhoudelijks kunnen toevoegen. En inderdaad in Almere moet je sowieso niet zijn, behalve als je randdebiel bent. En die was daar dan ook. Zo, compromis, iedereen tevreden. O ja, Karin, ga ook eens naar Almere. Veel plezier. vergeet niet je kinderen van de achterbank te halen.

Reactie: (besaro)
27-5-2008, 12:12
Karin waar gong hut om?? de resd is niet relovend tog.

Reactie: (Anita)
27-5-2008, 11:15
Hier is maar één persoon écht dom, en dat is de achterlijke idioot die zoiets doet met zijn kinderen op de achterbank. Als je jezelf wil op een stille weg tegen een grote boom wil doodrijden .. prima, ga vooral je gang. Maar met je kínderen op de achterbank gaan racen? Uit de ouderlijke macht ontzetten....

Reactie: (Karin)
27-5-2008, 09:53
Besaro............
Voor je iemand of een reactie van iemand dom gaat noemen, kun je beter eerst zorgen dat je zelf niet dom genoemd kunt worden.

Het staat toch erg dom als je in een stukje tekst van 4 regels zoveel fouten maakt.
De waarde van een reactie staat of valt daarmee.

Moet je echter wel toegeven dat de reactie van weegschaal absoluut niet terzake relevant is.
Daar heb je dus wel een punt.

Reactie: (besaro)
27-5-2008, 08:01
Weegschaal waar slaat dat nu weer op die domme reacktie, heeft toch niets met het balachelijke voorval te maken, de man uit Hoorn in de auto is DE crimineel

Reactie: (weegschaal)
26-5-2008, 18:02
almere moet je sowieso nooit naar toe
is een uiterst criminele stad, waar mafia tot in bedrijven is doorgedrongen
als je daar naar toe gaat, en weer terugkomt ben je op zijn minst een probleem rijker