Fietsendieven op heterdaad betrapt

ingevoerd op 30-5-2008

Vrijdag rond 10.00 uur betrapte een surveillerende agent op de Noorderveemarkt twee mannen van 27 en 24 jaar op het stelen van een fiets met behulp van een valse sleutel. Toen de agent ze wilde aanhouden gingen ze er op de fiets vandoor. De agent kreeg assistentie van diverse andere politie-eenheden.

De mannen konden, mede dankzij passanten die wezen waar ze waren gebleven, worden aangehouden op de Zuiderkruisstraat en de Melkweg. De fiets bleek van een 27-jarige vrouw uit Hoorn te zijn. De verdachten krijgen een proces-verbaal wegens verzet tegen hun arrestatie en wegens het stelen van een fiets.

Reacties
Reactie: (bankzitter)
1-6-2008, 01:51
Nu de drugscrominelen nog. Waar ik een aantal keer over gebeld heb waar zij zaten te dealen. Zouden heterdaadjes zijn geweest. Helaas, de politie had het te druk met uitschrijven van bonnen voor scholieren zonder verlichting. Tja, ze weten wel de juiste prioriteiten te stellen. Ebn het gaat er nog beter op worden, met een korpschef die perse vrouw moet zijn, maar geen enkele affiniteit heeft met wat voor politiewerk dan ook. Misschien kan ze bijspringen bij de Omring. De gemeente Hoorn is in beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter. Want, vind Hoorn, ouderen moeten kreperen. Kan ze daar wat nuttigs doen. Of van Es eens als zware crimineel laten opsluiten. Misdaden tegen de menselijkheid.