Groot EK-TV-scherm op Rode Steen

ingevoerd op 7-6-2008

Zaterdag 7 juni barst het EK voetbaltoernooi weer los! De verenigde horecabedrijven op de Roode Steen te Hoorn hebben ook dit jaar weer voor een groot scherm van 4 x 3 meter gezorgd waarop alle wedstrijden van oranje tot en met de finale(!) in topkwaliteit te volgen zijn. En natuurlijk zorgt de horeca voor een super EK sfeer! Muziek, vlaggen, petjes, shirts, alles is aanwezig voor een perfecte EK party!

De eerste wedstrijd is maandag 9 juni tegen Italie, op 13 en 17 juni de vervolgwedstrijden.

Reacties
Reactie: (Fred)
12-6-2008, 01:13
Het was echt gezellig vanavond.
Turkije heeft gewonnen en al die Turkse fans weer buiten met de auto toeteren.
PRACHTIG!!!!

Reactie: (Debbie)
10-6-2008, 22:14
Thats right rendier !!

Reactie: (rendier)
10-6-2008, 19:05
ik citeer ook even "de narigheid begint pas heel laat als de drank een rol gaat spelen, maar dat is overal zo en niet iets specifieks voor Hoorn. Gewoon niet te lang blijven hangen, en indien nodig een afsluitende borrel thuis nuttigen."

"Dus dat vind jij al normaal ?"


nee dit is niet normaal maar het gebeurd gewoon. de manier om het op telossen is lik op stuk beleid maar dat gebeurd weer niet hier in hoorn. en niet beginne van dat gebeurd wel want ik heb vecht partije genoeg mee gemaakt dat de politie iemand apart neem en daarna weer vrolijk veder mag gaan met feeste

Reactie: (bankzitter)
10-6-2008, 01:05
@Afra, leuk je kritiek op Arie. Wel een beetje overtrokken zijn reactie , maar een kern van waarheid zit er zeker in. Mag ik je citeren ?

"de narigheid begint pas heel laat als de drank een rol gaat spelen, maar dat is overal zo en niet iets specifieks voor Hoorn. Gewoon niet te lang blijven hangen, en indien nodig een afsluitende borrel thuis nuttigen."

Dus dat vind jij al normaal ? En inderdaad ook op lappendag en koninginnedag komt de ellende als het in de late uurtjes is. Vorig jaar de krant zeker gemist. Vier agenten het ziekenhuis in en een aantal omstanders. leuk he, zo’n feestje. Triest dat jullie dat als iets beschouwen wat er gewoon bij hoort. Zo diep zijn we dus al gezakt. En inderdaad, niet alleen in Hoorn.

En Mustafa, van mij mag Turkije Europees kampioen worden. Net zo goed als ieder ander land. Zelfs Engeland of België. Oh doen die niet mee. Tjonge tjonge, wat een heisa voor een paar over het paard getild miljonairs die tegen een balletje schoppen.
Nee jullie hoeven niet terug te reageren. Ik weet het, er zit een knop op mijn tv. Daar maak ik dan ook gretig gebruik van. Ik hoop dat jullie genieten en hier nog lang leuteren over niets. Hup Hoorngids hup.

Reactie: (Afra)
9-6-2008, 14:26
Zeker Debbie, ik heb ook niets negatiefs over het bericht van Mustafa gemeld, een opsteker, daarvoor hulde! Maar ik reageerde alleen verder dat het mij niet zo uitmaakt wie er gaat winnen, zolang het gezellig blijft en indien toch een voorkeur, dan Portugal. Mag toch? Voor wie vanavond naar de Roode Steen gaat, mag het team winnen waar je hart ligt maar vooral, have fun! :)

Reactie: (Debbie)
9-6-2008, 13:01
En Afra, madeleine is niet het enige vermiste kind, maja schattig blond en blank dus in de publiciteit. maar wat the fuck heeft dit met voetbal te maken? Verkeerd onderwerp lijkt me !

Reactie: (Debbie)
9-6-2008, 12:55
Wat een slap geouwehoer zeg, jullie lullen allemaal langs elkaar heen ! Volgens mij bedoeld mustafa het juist super positief!

Reactie: (Afra)
9-6-2008, 11:32
Helemaal mee eens Anita, we gaan er gewoon van uit dat het gezellig wordt, dat doemdenken vooraf slaat nergens op en zou je inderdaad helemaal niks meer kunnen organiseren. Die keren dat ik een Hoorns feestje heb meegemaakt was het altijd top, de narigheid begint pas heel laat als de drank een rol gaat spelen, maar dat is overal zo en niet iets specifieks voor Hoorn. Gewoon niet te lang blijven hangen, en indien nodig een afsluitende borrel thuis nuttigen.

Overigens maakt het mij niet uit wie er gaat winnen maar Portugal zou mooi zijn. Waarom? Omdat dat land zo door het slijk is gehaald (en nog steeds) door de Britten. De ouders (artsen) van het nog steeds vermiste meisje Madeleine McCann zijn formeel verdachten (mogelijk binnenkort een aanklacht) maar verwijten Portugal niet te hebben gezocht naar haar, een schandelijke kwestie. En daarom moet Portugal eigenlijk winnen, een morele boost voor een geteisterde natie.

Reactie: (Anita)
9-6-2008, 08:07
Toch jammer van die azijnpissers die zo’n leuk evenement afkraken door te janken over vermeend geweld, nog vóórdat het hele evenement is begonnen...

Zullen we lappendag, koninginnendag en de hele kermis ook maar afschaffen? Want stel je voor dat het matten wordt....

Reactie: (Semih)
8-6-2008, 20:59
1996 voor het laatst Turkije - Nederland kopbal Hakan Sükür niet vergeten Arie ;-)
Mustafa heeft gelijk, want ik heb heleboel mensen gehoord die voor Turkije waren gisteren.

Reactie: (rendier)
8-6-2008, 16:36
mooi dat er wat word gedaan in hoorn aan het EK.

en over dat knokke op de rode steen op alleplekke waar veel mensen bij elkaar komen en veel drank word gedronken zijn er ruzies,
dat kun je tegen gaan door genoeg politie neer tezette op de plek waar het is en als er iets gebeurd die mensen meteen afvoere.

onee dat kan niet want die agente wille ook het EK kijke en dat doen ze natuurlijk niet op een plek waar ze moeten werke

Reactie: (Arie)
8-6-2008, 16:14
Hoezo voor Turkije. Als Nederlander en neutrale voetballiefhebber ben ik voor de ploeg die het beste voetbal speelt en dat was overduidelijk Portugal. Als zij zo blijven spelen komen ze nog heel ver. Wat een prachtige combinaties. En beste Mustafa, ook tegen Nederland won Portugal in 2004 meer dan verdiend. En als we tegen iedere ploeg zouden moeten zijn die Nederland heeft uitgeschakeld zouden we inderdaad alleen nog voor Turkije kunnen zijn. Maar die spelen wanstaltig voetbal. Dus dat dan maar als laatste. En inderdaad, ik ben het eens met de eerste schrijver. Het zal wel weer lekker slaan worden op de Rode Steen, beste Henk. Want de steen waar onder jij hebt gelegen was volgens mij ook roodgekleurd.

Reactie: (Mustafa)
8-6-2008, 12:28
Henk je hebt gelijk!!!

Het leukste zou zijn als de finale wordt gespeeld tussen Turkije en Nederland en dat we dan samen kunnen bewijzen dat er samenleving is en bestaat.

Dus daarom zeg ik "kom op Oranje AANVALLUUUHHHH!!!!! Kom op Turkije AANVALLUUUUHHH!!!!!"
Wedstrijd van Turkije was gisteren echt een drama. Portugal dik verdiend. Ik denk overigens dat gisteren meeste Nederlanders voor Turkije waren vanwege de haat tegen Portugal van het afgelopen keer (EURO 2004). Verkeerde opstelling van de coach, waardoor ik nogmaals zeg dat Portugal het dik verdiend heeft. Als Turkije zo verder speelt dan zal er ook geen finale komen tussen Nederland en Turkije die we op het grote scherm zullen missen en vooral het bewijs van samenleving.

Misschien heeft mijn wedstrijdanalyse op deze site met dit nieuwsartikel niks mee te maken, maar het is wel een goed idee om hier op deze manier ons mening te geven over de wedstrijden van EURO 2008

Reactie: (henk)
8-6-2008, 11:43
Met EK/WK is het altijd gezellig op de rode steen zonder geweld enzovoort weet niet onder welke steen jij de andere jaren heb gelegen.....

Reactie: (bankzitter)
8-6-2008, 02:37
Leuk. Een aantal randdebielen zal zoiets wel weer aangrijpen voor het schoppen van rottigheid. Altijd leuk op de Rode Steen met dit soort evenementen. Met de poeder coke nog in de neus, maag vol xtc en straal bezopen. Goh wat ben ik blij dat het grote scherm op de Rode Steen er weer komt. Proost. Hips.