Theatervloot in Enkhuizen, Medemblik en Hoorn

ingevoerd op 30-7-2008

De theatervloot meert deze zomer af in de havens van Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. De theatervloot vormt een onderdeel van de Westfriese Waterweken die in augustus in bovengenoemde havens worden georganiseerd. Aan boord van een drietal historische schepen ziet het publiek een combinatie van totaal verschillende optredens van drie sprankelende kleinkunstenaars. De overstap van het ene schip op het andere is een vast onderdeel van deze bijzondere theatervoorstelling.
De theatervloot ligt op vrijdag 8 augustus in de haven van Enkhuizen, op vrijdag 15 augustus in Medemblik en op vrijdag 29 augustus in Hoorn.

Bijzondere schepen zoals o.a. het voormalig stoomschip Hydrograaf (anno 1910), 3-mast schoener Willem Barentsz (anno 1931) en de grootste koftjalk van Nederland ‘de Schuttevaer’ (anno 1910) vormen het sfeervolle decor voor de korte voorstellingen van de Theatervloot. Aan boord van deze drie schepen bezoekt men op één avond drie bijzondere optredens.

De optredens voor deze intieme theateravonden zullen in iedere haven steeds door andere artiesten worden verzorgd, waaronder meesterverteller Mars Teunisz, chansonnière extra-ordinaire La Siréne, de mannen van “Geen Familie”, theatergroep “Pappenkost” en alleskunner Gerard Wortel.

De avond begint om 19.00 uur, de laatste voorstelling eindigt om 22.30 uur. Toegangsprijs voor drie unieke voorstellingen: € 17,50 p.p.
Tussen de voorstellingen door is er tijd voor een hapje en drankje (niet inbegrepen) aan boord. Eén ding is zeker, de theatervloot biedt u een zeer afwisselend programma in een originele omgeving.

Gezien het gelimiteerde aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk: www.theatervloot.nl of via 0228 312076